Stoiximan Super League

Αρχή με νίκη στο Αγρίνιο θέλει η ΑΕΚ

Στη... μάχη του πρωταθλήματος ρίχνεται σήμερα το απόγευμα η ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό εκτός έδρας.

Μετά τον τελικό του Κυπέλλου η ΑΕΚ ρίχνεται σήμερα στη μάχη του πρωταθλήματος παίζοντας σε μία δύσκολη έδρα. Η Ένωση αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με στόχο να πάρει τη νίκη και να μπορέσει να ξεκινήσει με το... δεξί τις υποχρεώσεις της για την νέα σεζόν.

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει επικεντρώσει την προσοχή των παικτών του στον σημερινό αγώνα αφήνοντας για... μετά το παιχνίδι με την Σεντ Γκάλεν θέλοντας να πάρει το διπλό και μάλιστα εύκολα σήμερα στο ματς για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Σε αυτό η ΑΕΚ θα είναι ενισχυμένη από τους νέους της παίκτες που είναι στην αποστολή και πιθανότατα να ξεκινήσουν και βασικοί.

Ανσαριφάρντ, Χνιντ και Ινσούα θα πάρουν θέση από την αρχή του αγώνα στην σύνθεση της ΑΕΚ... Ο πρώτος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης αφήνοντας στον πάγκο τον Ολιβέιρα. Ο Λιβάγια θα είναι στο ένα άκρο και ο Αλμπάνης στο άλλο. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Σιμόες, Μάνταλος και Μαχαίρας, ενώ στην άμυνα οι Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ και Μπακάκης.

Το παιχνίδι ξεκινά στις 20:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2 και φυσικά ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94.6 και το sportfm.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x