Πολύτιμο χαρακτήρισε το 0-0 που απέσπασε ο Αστέρας Τρίπολης στα Γιάνεννα από τον ΠΑΣ ο Γιώργος Αθανασιάδης, με δηλώσεις που παραχώρησε στη συνδρομητική τηλεόραση. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην καλή εμφάνισή του αλλά και το επόμενοι εξίσου δύσκολο παιχνίδι των Αρκάδων, με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αθανασιάδης στην κάμερα της Nova:

Για το χθεσινό ματς και την απόδοσή του: «Στα δύσκολα παιχνίδια πρέπει να δείχνεις χαρακτήρα. Αν δεν το κάνεις τώρα, τότε πότε; Ηθελα να βοηθήσω την ομάδα μου, δούλεψα όλη την εβδομάδα. Ημουν συγκεντρωμένος και ήρεμος κι έτσι έκανα κάποιες επεμβάσεις. Δεν δεχτήκαμε γκολ και πήραμε ένα βαθμό που είναι πολύτιμος. Να δώσω συγχαρητήρια και στον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος έκανε επίσης πολύ καλή εμφάνιση».

Για το αν ήταν στο πλάνο να κρατήσουν πρώτα το μηδέν στην άμυνα: «Κακά τα ψέματα, ναι. Είπαμε με τα παιδιά ότι πρώτα πρέπει να είμαστε ασφαλείς πίσω και από εκεί και πέρα ότι μας βγει. Τελικά δεν σκοράραμε αλλά δεν δεχτήκαμε και τέρμα για να έρθει αυτό το 0-0. Συνεχίζουμε».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα και θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε κάποια κομμάτια που θα πει ο προπονητής μας για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».