Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Δεν ήμασταν στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο»

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Σάββας Παντελίδης, εκτίμησε πως η ομάδα του ήταν διαφορετική στο δεύτερο ημίχρονο στο 1-1 με την ΑΕΛ.

Το 1-1 του Ατρομήτου με την ΑΕΛ δεν άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένο τον τεχνικό των γηπεδούχων, Σάββα Παντελίδη, ο οποίος αναφέρθηκε μετά το ματς στη διαφορά της ομάδας του από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι κομβικό όταν προηγείται ο αντίπαλος από λάθος αλλά πιστεύω πως ήταν συνέπεια του πρώτου ημιχρόνου, που δεν θυμάμαι να ήμασταν στο γήπεδο. Δεν έχω να πω τίποτα για το πρώτο ημίχρονο, με άφησε έκπληκτο με κακές εντυπώσεις, ήμασταν ασύνδετοι χωρίς πάθος ότι δουλέψαμε δεν έγινε και αντίπαλος πάταγε καλύτερα.

Στο δεύτερο ήμασταν μια διαφορετική ομάδα, το λιγότερο που μπορούσαμε να πάρουμε ήταν η ισοπαλία οτιδήποτε άλλο θα ήταν άδικο. Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο αλλά το πρώτο πρέπει να μας διδάξει πράγματα.

Είναι η πρώτη ισοπαλία από την στιγμή που έχω έρθει στην ομάδα στα προηγούμενα παίξαμε καλά αλλά δεν πήραμε τη νίκη σήμερα στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε κάκιστα αλλά πήραμε το βαθμό.

Δεν είμαστε μια ομάδα που μπορεί να μείνει εκεί, θέλουμε να εξελισσόμαστε, σιγά-σιγά θα παίξουμε καλύτερα, χρειαζόμαστε αποτελέσματα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x