Stoiximan Super League

Με κορυφαίο Μανούσο «καθάρισε την μπουγάδα» ο Ατρόμητος

Άνετη επικράτηση για τον Ατρόμητο με 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό. Πρωταγωνιστής με γκολ και ασίστ ο Μανούσος.

Με κορυφαίο τον Μανούσο που με γκολ και ασίστ «καθάρισε την μπουγάδα» ο Ατρόμητος δεν δυσκολεύτηκε και πέτυχε καθαρή νίκη με 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό για την 6η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Κάναντι δεν ενθουσίασε, αλλά ήταν ανώτερη κόντρα σε έναν Παναιτωλικό που έβγαλε ελάχιστες ευκαιρίες σε όλο το ματς και κατάφερε με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο να φτάσει στη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.


Το ματς

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 8ο λεπτό για τον Ατρόμητο, όταν η μπάλα έφτασε στην περιοχή, ο Ρισβάνης έκανε την κεφαλιά και έστρωσε στον Κωτσόπουλο αλλά το σουτ του από την περιοχή το έβγαλε ο Κνετ. Ο Λάζαρος πήρε το ριμπάουντ αλλά από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Πάντως στην αμέσως επόμενη φορά που οι γηπεδούχοι πάτησαν περιοχή, πήραν και κεφάλι στο σκορ. Ο Ρισβάνης που είχε προωθηθεί και σε αυτή τη φάση ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ντάλσιο, ο Μανούχος είδε τη φάση στο μόνιτορ και καταλόγισε πέναλτι. Ο Μανούσος στο 14ο λεπτό ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στη δεξιά πλευρά του Κνετ και άνοιξε λογαριασμό στο ματς.

Όσον ο Παναιτωλικός δεν μπορούσε να βγάλει καν τελική, ο Ατρόμητος πέταξε σπουδαία ευκαιρία να σημειώσει και δεύτερο τέρμα πριν την ανάπαυλα, όταν ο Λάζαρος στο 35’ βρήκε στο πέναλτι τον Σάλομον, αλλά το τελείωμα του Αυστριακού στην κίνηση, που βρέθηκε μόνος του στην περιοχή των «καναρινιών», έφυγε ψηλά.

Μπορεί ο Παναιτωλικός να μην είχε τελική στο πρώτο μέρος, αλλά η πρώτη φάση στην επανάληψη ήταν δική του. Ο Ρισβάνης έκανε το λάθος στο 50’ η μπάλα έφτασε στον Αριγίκμπι που δοκίμασε τα πόδια του, αλλά ο Γιαννιώτης έπεσε στη γωνιά του και έβγαλε τη φάση.

Οι αριθμητικές ισορροπίες του ματς άλλαξαν όμως ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Ταχάρ πήγε με τις τάπες στον Κωτσόπουλο με τον διαιτητή Μανούχο να είναι κοντά στη φάση και να δείχνει κόκκινη αφήνοντας με δέκα τα «καναρίνια».

Ο Παναιτωλικός δεν μπορούσε από το ξεκίνημα να διεκδικήσει κάτι και το γεγονός ότι έμεινε με παίκτη λιγότερο, έκανε χειρότερα τα πράγματα. Ο Ατρόμητος στο 78’ καθάρισε το ματς, όταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης Μανούσος βρήκε στην περιοχή τον Κωτσόπουλο που δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να νικήσει τον Κνετ για το 2-0.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο (81’ Στρούγγης), Ρισβάνης, Γούτας, Γκαλβάο (66’ Τομάσεβιτς), Κιβρακίδης, Σάλομον, Μπουσουλάτζιτς (81’ Χαρίσης), Μανούσος, Χριστοδουλόπουλος (66’ Αγκάγιεφ), Κωτσόπουλος

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Λιάβας, Καρασαλίδης, Μάζουρεκ (55’ Τσιγγάρας), Αριγίμπι (68’ Βέργος), Ντάλσιο (68’ Άλβαρεζ), Ντίαζ, Ταχάρ, Κωνσταντόπουλος, Σκαρντουέλι, Γιάκολις (68’ Μεντόζα)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x