Stoiximan Super League

Ανατροπή: Μένει Ατρόμητο ο Μπουσούλατζιτς!

Παίκτης του Ατρόμητου και επί της ουσίας θα παραμείνει ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς, αφού υπήρξε νέα συζήτηση με τον Κάναντι και τα προβλήματα λύθηκαν.

Σούπερ ανατροπή στον Ατρόμητο με την περίπτωση του Αζέρ Μπουσούλατζιτς!

Ο Βόσνιος χαφ ήταν «ξένο σώμα» στους Περιστεριώτες τις τελευταίες εβδομάδες λόγω συγκεκριμένων παρεξηγήσεων που είχαν προκληθεί με τον Νταμίρ Κάναντι, με αποτέλεσμα μάλιστα ο παίκτης να προπονείται μόνος του.

Μάλιστα, η αποχώρησή του φάνταζε σε τέτοιο βαθμό... τελειωμένη υπόθεση, που ο Απόλλων Σμύρνης βρισκόταν σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Παρ' όλα αυτά, το κλίμα γύρισε κι αυτό έγινε κατόπιν θέλησης του παίκτη.

Ο 28χρονος κατά τη χθεσινή μέρα, ζήτησε «συγγνώμη» για όσα γεγονότα είχαν «στραβώσει» τον Νταμίρ Κάναντι, έναν προπονητή με τον οποίο έχουν συνεργαστεί ήδη δύο χρόνια, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για όσα είχαν συμβεί και το κυριότερο ο παίκτης είχε αλλάξει στάση σε σχέση με τις τελευταίες εβδομάδες, δείχνοντας ειλικρινή μεταμέλεια.

Ο Αυστριακός τεχνικός, αφού πήρε τον χρόνο του, αποφάσισε σήμερα -και κατόπιν νέας συνομιλίας- να επαναφέρει τον παίκτη στο ρόστερ και στις προπονήσεις της ομάδας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα ήταν αρκετά φορτισμένο, με Κάναντι και Μπουσούλατζιτς να βάζουν οριστικό τέλος στα όσα προηγήθηκαν με μία αγκαλιά.

Ο ποδοσφαιριστής θα είναι κανονικά «παρών» στη δεύτερη σημερινή προπόνηση (διπλό πρόγραμμα το σημερινό) και αφού επικράτησε η λογική και κυρίως η μεγάλη επιθυμία του παίκτη να παραμένει στον Ατρόμητο, υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι στον σχεδιασμό του καλοκαιριού, στα πλάνα του Κάναντι, ο Μπουσούλατζιτς ήταν ο βασικός χαφ της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x