Stoiximan Super League

Ζήτησε συνάντηση με Κλάτενμπεργκ ο Ατρόμητος

Φανερά απογοητευμένοι στον Ατρόμητο από τη συμπεριφορά των Τσαγκαράκη, Παπαπέτρου.

Κάκιστο το κλίμα στον Ατρόμητο μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και από τον τρόπο που αυτή ήρθε, καθώς σε ένα ματς, που όπως παραδέχονται και οι ίδιοι δεν έπιασαν καλή απόδοση, έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας του Περιστερίου επικεντρώνονται στον διαιτητή, Τσαγκαράκη, αλλά και στον Παπαπέτρου που εκτελούσε χρέη VAR, χωρίς όμως να δείχνει διάθεση να επέμβει στο παιχνίδι σε αμφισβητούμενες φάσεις.

Ειδικότερα δε, τα παράπονα εστιάζονται στη φάση με το χέρι του Σεμέδο μέσα στην περιοχή, πριν γίνει το 0-1, αλλά και στο εκτός φάσης χτύπημα του Μπα, που θα άφηνε τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες για περίπου 30 λεπτά παιχνιδιού.

Για αυτόν τον λόγο, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, αμέσως μετά τον αγώνα ζήτησε ραντεβού μέσω ΕΠΟ με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ώστε να του μεταφερθούν τα παράπονα τόσο από αυτή την αναμέτρηση, όσο και από άλλα ματς κατά τη φετινή περίοδο, στα οποία θεωρούν οι Περιστεριώτες ότι έχουν αδικηθεί.

Πιθανότατα το αίτημά του θα γίνει δεκτό και το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί Τρίτη ή Τετάρτη, ώστε να γίνει συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο. Πάντως, αυτή την ώρα, δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για κάποια ανακοίνωση, αφού θεωρούν ότι μέσω αυτής της… οδού δεν βγαίνει τίποτα το ουσιαστικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x