Αγγλία

Αυτή είναι Άρσεναλ! (video)

Ακόμα ένα δείγμα του πόσο πολύ θέλει να επιστρέψει στους τίτλους έδωσε η Άρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» πανηγύρισαν θριαμβευτικά την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου, επικρατώντας 4-1 της Έβερτον.

Της έχει λείψει πολύ κάποιος τίτλος. Και φέτος δείχνει αποφασισμένη να σηκώσει... κάτι! Και το απέδειξε εκ νέου η Άρσεναλ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου επικράτησε 4-1 της Έβερτον, πήρε θριαμβευτικά το εισιτήριο για την τετράδα και ετοιμάζεται ήδη για Γουέμπλεϊ!

Με τον Εζίλ να επιστρέφει στην ενδεκάδα, τα πράγματα έδειξαν ιδανικά εξ' αρχής, όταν ο Γερμανός άσος άνοιξε το σκορ μόλις στο 7'. Η υπεροχή των Λονδρέζων συνεχίστηκε, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν νέους διαδρόμους. Και το... θηρίο, ο Λουκάκου ισοφάρισε στο 32’, θυμίζοντας στην ομάδα του Βενγκέρ πως δεν θα περάσει τόσο εύκολο απόγευμα!

Και τα λεπτά περνούσαν, χωρίς να μπορούν οι «κανονιέρηδες» να ανακτήσουν το προβάδισμα. Μέχρι το 68’ βέβαια, όταν ο Αρτέτα απ’ την άσπρη βούλα –έστω και με τη δεύτερη, αφού δόθηκε εντολή να εκτελεστεί εκ νέου- έβαλε ξανά μπροστά τους γηπεδούχους και τους έβαλε σε θέση πρόκρισης!

Και μια φαινομενικά δύσκολη νίκη, ο Ζιρού την μετέτρεψε σε θρίαμβο, επιβεβαιώνοντας πως φέτος είναι η χρονιά του! Ο Γάλλος επιθετικός που είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή, «χτύπησε» δύο φορές (83’, 85’) και ουσιαστικά διαμόρφωσε το τελικό σκορ, δίνοντας νέο λόγο στους φίλους της Άρσεναλ για πανηγυρισμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x