Stoiximan Super League

Αυτή είναι η συμφωνία Παναθηναϊκού-Βαρδινογιάννη για την Παιανία

Η μετακίνηση του Παναθηναϊκού στην Παιανία προχωράει, ενώ έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ των «πρασίνων» και της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Ολοκληρώνεται η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την οικογένεια Βαρδινογιάννη για την Παιανία, όπου θα μεταφερθούν τα τμήματα υποδομής και κατά περίσταση η πρώτη ομάδα.

Η συμφωνία προβλέπει συμβόλαιο δύο ετών, με δικαίωμα επέκτασης από την πλευρά του Παναθηναϊκού στο τέλος κάθε χρονιάς.
Οι «πράσινοι» θα δίνουν χρήματα τα οποία θα αφορούν το κόστος συντήρησης των εγκαταστάσεων, με το αντίτιμο ουσιαστικά να είναι συμβολικό.

Όσον αφορά τη χρήση των εγκαταστάσεων, ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιεί δύο γήπεδα με φυσικό και ένα γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα, καθώς και το κτίριο που περιλαμβάνει τα αποδυτήρια και τα ντους, αλλά όχι τους ξενώνες και τα άλλα κτίρια των εγκαταστάσεων.

Αυτή τη στιγμή μάλιστα, στα γήπεδα με φυσικό χορτάρι γίνονται εργασίες, τα οποία θα ξεκινήσει να χρησιμοποιεί ο Παναθηναϊκός από το τέλος του μήνα.

Ωστόσο, δεν είναι δεδομένο ότι θα μετακινηθεί στην Παιανία και η πρώτη ομάδα συνολικά, αφού αυτό είναι κάτι που ακόμα εξετάζουν ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Αντρέα Στραματσόνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x