Για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού, το διάστημα της καραντίνας, αλλά και το παρελθόν του στην Φενέρ μίλησε ο Ματιέ Βαλμπουενά στο beIN Sports της Τουρκίας.

«Ζήσαμε τη διαδικασία της καραντίνας, όπως όλοι οι άλλοι στην Ελλάδα, όμως αυτή άρχισε να αίρεται σταδιακά μέσα σε δύο εβδομάδες. Σύμφωνα με τον προβλεπόμενο προγραμματισμό, το πρωτάθλημά μας θα αρχίσει στις 7 Ιουνίου», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Η μοναδική μου επιθυμία είναι να μην επηρεάσει την πρόοδο μας. Φτάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, έχουμε μια καλή πορεία στο Europa League και στο πρωτάθλημα. Ήταν μια σεζόν που συνεχίσαμε με πολλούς στόχους. Ελπίζω ότι αυτό το μεγάλο διάστημα δεν θα μας επηρεάσει αρνητικά. Έχουμε μια καλή σεζόν. Θα είναι δύσκολο για εμάς γιατί σταματήσαμε σε καλή περίοδο. Έχουμε ξεκινήσει να προπονούμαστε ως ομάδα. Είμαστε σε μια περίοδο προετοιμασίας».

Όσο για την Φενέρ, όπου αγωνίστηκε πριν φορέσει τη φανέλα των «ερυθρόλευκων», είπε: «Νομίζω ότι έδωσα τα πάντα στο γήπεδο. Οι οπαδοί της Φενέρ είναι οπαδοί που σε ωθούν και θέλουν περισσότερα και θέλουν περισσότερα. Ήξερα επίσης τι με περίμενε, γιατί έπαιξα για πρώτη φόρα στη Μασσαλία».