Αυτά που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός για να προκριθεί τόνισε ο Ματιέ Βαλμπουενά στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με την Ομόνοια, για τα προκριματικά του Champions League.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
Για το δώρο που περιμένει, καθώς είναι η μέρα των γενεθλίων μου: «Δεν περιμένω κάτι ιδιαίτερο. Έχω γενέθλια, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Για το πού θα κριθεί το ματς: «Το κλειδί του αγώνα είμαστε εμείς. Πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας, παρότι έχουμε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι με 2-0. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε.

Για το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού: «Ξέρουμε ότι δεν είναι τόσο εύκολο να προκριθεί κάποιος στο Champions League. Πέρυσι προσπαθήσαμε πάρα πολύ και είδαμε ότι μια πετυχημένη χρονιά δεν εξαρτάται μόνο από το τι κάνεις μέσα στο πρωτάθλημα, αλλά και από το τι κάνεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι πολύ σημαντικό να βρεθούμε στο Champions League. Ξέρουμε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν να είναι 0-0. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά δεν πρέπει να σταθούμε εκεί. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή για να πάρουμε αυτό που επιθυμούμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube