Super League 2

Βαριά «καμπάνα» σε Γκώνια, αφαίρεση βαθμών από Ερμή Ζωνιανών

Βαριές τιμωρίες επιβλήθηκαν στον Εργοτέλη, στον Τάκη Γκώνια, αλλά και στον Ερμή Ζωνιανών, για όσα έγιναν στο μεταξύ τους φιλικό πριν περίπου ένα μήνα.

Αυστηρές τιμωρίες επιβλήθηκαν στον Εργοτέλη, αλλά και στον Ερμή Ζωνιανών, μετά το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Τάκη Γκώνια και τον πρόεδρο του Ερμή, Γιάννη Κάββαλο, σε φιλική αναμέτρηση στις 24/9.

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να πληρώσουν 9.000 ευρώ, ενώ ο προπονητής τους τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για έναν μήνα.

Όσο για τον Ερμή, η τιμωρία που του επιβλήθηκε είναι αρκετά πιο αυστηρή. Συγκεκριμένα, θα αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον πίνακα της Γ’ Εθνικής, ενώ παράλληλα θα δώσει τα δύο επόμενα εντός έδρας ματς χωρίς θεατές.

Η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αναφέρει σχετικά: «Επέβαλε στον Εργοτέλη χρηματική ποινή 9.000 ευρώ, στον Παναγιώτη Γκώνια χρηματική ποινή 2.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν μήνα, στον Ερμή Ζωνιανών χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για 2 αγωνιστικές και ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής (παραβάσεις σε φιλικό αγώνα Εργοτέλης-Ερμής Ζωνιανών στις 24/9)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x