Stoiximan Super League

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν είναι ξεκάθαρο αν υπάρχει χέρι του Ομάρ»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις του Σαββατοκύριακου στην Super League.

Τα λάθη δεν έλειψαν ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο από τους διαιτητές των playoffs. Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 όλες τις επίμαχες φάσεις τονίζοντας πως Μάτος και Ομάρ θα έπρεπε να έχουν αποβληθεί. Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας τόνισε πως η λήψη της Nova δεν βοήθησε για να γίνει σαφές αν υπήρχε χέρι του Νορβηγού μπακ στο σουτ του Χουλτ στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Αναλυτικά ή «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τις φάσεις του Σαββατοκύριακου:

Πανιώνιος-Ξάνθη (Κομίνης): «Στο γκολ που έβαλε ο Πανιώνιος, ο βοηθός άφησε σωστά τη φάση να εξελιχθεί και μετά με τη χρήση του VAR σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Πανιωνίου γιατί υπήρχε οφσάιντ. Υπάρχει και μια φάση πέναλτι υπέρ της Ξάνθης για τράβηγμα, απορώ πώς δεν το εντόπισαν με το VAR».

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός (Καραντώνης): «Στο 36’ έγινε ένα τράβηγμα από τον Βαζ στον Κουρμπέλη, που δεν δόθηκε. Έπρεπε να είχε αποβληθεί, γιατί έκανε άλλες δύο φορές μαρκαρίσματα για κάρτα. Το γκολ του Μακέντα σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, η Κουρομπύλια που είναι έμπειρη το είδε. Πριν το γκολ του Καμπετσή ο Περέα ακουμπά την μπάλα με το χέρι, ενώ τραβά και τον αντίπαλο. Σωστά δόθηκε παράβαση και ακυρώθηκε και αυτό το γκολ».

Παναιτωλικός-Αστέρας (Τσαγκαράκης): «Ένα πέναλτι που ζητά ο Σίτο δεν δόθηκε και σωστά τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα».

Άρης-ΠΑΟΚ (Τσβάιερ): «Ο βοηθός VAR ήταν Έλληνας και δεν καταλαβαίνω γιατί. Στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός ήταν όλοι ξένοι. Δόθηκε ένα πέναλτι στο ξεκίνημα για χέρι του Μπα. Σωστά καταλογίστηκε, αλλά έπρεπε να δοθεί κίτρινη. Στο 29’ σε μια επίθεση του Άρη η μπάλα έχει βγει όλη άουτ και δίνουν κόρνερ. Στο γκολ του Βαρέλα είναι δύσκολη η φάση, αλλά είναι κανονικό. Στο 50’ ο Μάτος κάνει αντιαθλητική χρήση χεριών, έπρεπε να πάρει δεύτερη κίτρινη και δεν δόθηκε. Στο 91’ σωστά αποβλήθηκε ο Δεληζήσης, γιατί ήταν ο τελευταίος αμυνόμενος και δεν υπήρχε άλλος παίκτης να διεκδικήσει την μπάλα».

ΑΕΚ-Ολυμπιακός (Τουρπέν): «Στο 18’ στο σουτ του Φορτούνη δεν χωρά αμφισβήτηση ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή. Στο γκολ του Καμαρά υπάρχουν δύο εκτεθειμένοι παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά δεν επηρεάζουν το οπτικό πεδίο του Τσιντώτα. Στο 66’ στη σέντρα και την κεφαλιά του Αραούχο, ο Ομάρ έχει τα χέρια σηκωμένα, η μπάλα έχει κατεύθυνση προς το τέρμα, αλλά χτυπά στο χέρι του Νορβηγού. Έπρεπε να δοθεί πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Στην εξέλιξη της φάσης η αποκρούει ο Σα και το βάζει μετά ο Αραούχο, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Στο σουτ του Χουλτ που διαμαρτύρεται για χέρι, δεν έχουμε σαφή εικόνα. Ο Ομάρ γυρνά την πλάτη και φαίνεται να προσπαθεί να μαζέψει το χέρι, αλλά δεν μπορεί να βγάλει κανένας συμπέρασμα. Είναι δυνατό να μην έχουμε μια καλή λήψη στη φάση αυτή;».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x