Stoiximan Super League

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Επανήλθαμε στις κανονικές μέρες στη διαιτησία»

Ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από την απόδοση των διαιτητών στα ματς της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας δήλωσε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Αρκετά καλά τα πήγαν οι διαιτητές στην 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή των Τόλη Κοτζιά και Σταύρου Χονδροθύμιου.

«Επανήλθαμε στα κανονικές μέρες αφού δεν έγιναν τα λάθη της περασμένης αγωνιστικής», ήταν το γενικό σχόλιό του.

Κουμπαράκης (Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα 4-0): «Φαινόταν ότι είχε τρακ, αλλά τον βοήθησε η εξέλιξη του αγώνα. Μόνο ο Κασιώτης είχε μια δύσκολη φάση και η άποψή μου ήταν ότι έκανε λάθος σε ένα οφσάιντ όπου έβαλε γκολ ο Αστέρας».

Σκουλάς (Ξάνθη- ΠΑΟΚ 0-3): «Πολύ καλό ματς με αντίξοες καιρικές συνθήκες. Τα πήγε περίφημα. Μια κάρτα που έδωσε στον Λημνιό θα μπορούσε να την αποφύγει και να τη δώσει στον Μακ σε μια βουτιά που έκανε χωρίς να υπάρχει παράβαση. Στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ ήταν σωστή η εφαρμογή του κανονισμού σχετικά με το εάν επηρεάζει ή όχι τον γκολκίπερ της Ξάνθη ο παίκτης του ΠΑΟΚ που ήταν οφσάιντ».

Τζοβάρας (Ολυμπιακός-Απόλλων 3-1): «Είχε πολλές φάσεις οφσάιντ το ματς και αυτό έκανε τους βοηθούς να κάνουν λάθη, τα οποία ευτυχώς δεν ήταν τέτοια ώστε να διαμορφωθεί το αποτέλεσμα. Ο διαιτητής θα πρέπει να μάθει πως αφού κάνει παρατήρηση στην επόμενη πρέπει να επιβάλει την ποινή που χρειάζεται. Γίνεται κουραστικό το να κάνεις συνεχώς παρατηρήσεις. Υπήρχε επίσης μία περίπτωση για τον Απόλλωνα και δύο για τον Ολυμπιακό όπου ζητήθηκε πέναλτι, όμως ο διαιτητής σωστά δεν έδωσε κάτι αφού δεν υπήρχαν παραβάσεις».

Τζήλος (Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 0-1): «Στο 19’ ο Λάμπρου έπεσε εντός περιοχής, το μαρκάρισμα έγινε απ’ έξω αλλά ο Τζήλος δεν έδωσε το φάουλ. Στο 32’ ο Άλτμαν ζήτησε πέναλτι, το οποίο σωστά δεν δόθηκε, όμως στο ξεκίνημα εκτός περιοχής είχε κάνει επιθετικό φάουλ ο παίκτης του Παναθηναϊκού».

Ζαχαριάδης (Λάρισα-ΠΑΣ 1-1): «Ο Μπέριος θα έπρεπε να πάρει και κίτρινη για το πέναλτι που έκανε στον Ναζλίδη».

Νεοφυτιάδης (Λαμία-Παναιτωλικός 2-2): «Λέμε για τις καθυστερήσεις, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το ξεχείλωσε. Ήταν υπερβολικό και τον τιμώρησε και η μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα στο τελευταίο λεπτό. Τέλος δεν επιτρέπεται να φορούν ίδιες φανέλες με τον διαιτητή οι παίκτες και σε τέτοιο επίπεδο πρέπει να τα προσέχουν αυτά. Δεν ήταν κόκκινη κάρτα, αλλά έπρεπε να δώσει κίτρινη στον Παπαδόπουλο, ο οποίος τον αγκάλιασε στο τέλος».

Κομίνης (Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-2): «Κάνει ένα λάθος στο δεύτερο ημίχρονο όταν Αραούχο στο βρέθηκε στην περιοχή κι έδωσε χέρι και φάουλ υπέρ του Λεβαδειακού. Ο παίκτης της ΑΕΚ δεν έκανε χέρι και στη συνέχεια τον ανέτρεψε ο αμυντικός του Λεβαδειακού, συνεπώς έπρεπε να δείξει κόκκινη στον παίκτη των γηπεδούχων και φάουλ εκτός περιοχής υπέρ της ΑΕΚ».

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από τον "αέρα" του ΣΠΟΡ FM 94,6

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x