Stoiximan Super League

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Λάθη στα δύο ματς για τη σωτηρία»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας εντόπισε αρκετά λάθη στα ματς Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης.

Σημαντικά λάθη εντόπισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στα δύο καθοριστικά για τη μάχη της παραμονής ματς ανάμεσα σε Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης.

«Στο Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πανιώνιος ζητά πέναλτι για μια πτώση και παρότι υπάρχει μια μικρή επαφή ο Παπαπέτρου καλά κάνει και δεν δίνει τίποτα. Σωστά δόθηκε το άλλο πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου. Στο δεύτερο γκολ του Πανιωνίου ο Σπιριντόνοβιτς βρίσκει την μπάλα με το χέρι, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το δει ο διαιτητής. Ο βοηθός από εκεί που βρισκόταν θα έπρεπε να το δει, αλλά είναι δύσκολη φάση. Στο γκολ του ΠΑΣ στο 94’, η φάση είναι πολύ δύσκολη. Ο βοηθός είναι σε σωστή θέση, το κορμί του παίκτη του ΠΑΣ γέρνει προς τα μπρος και άρα είναι οφσάιντ», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας.

«Στο ΟΦΗ-Αστέρας, το πέναλτι που δίνεται υπέρ του ΟΦΗ από τον Σκουλά είναι καθαρό. Δεν είναι δυνατό να τραβάς τον αντίπαλο και να μένεις ατιμώρητος. Μετά σε μια σέντρα ο αμυντικός του ΟΦΗ κάνει κεφαλιά, ο συμπαίκτης του είναι με τα δύο χέρια ψηλά και η μπάλα βρίσκει πάνω του. Αυτό είναι πέναλτι, τα χέρια είναι σε αφύσικη θέση, άσχετο αν είναι στα τρία μέτρα», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα ματς, υπήρχαν… πταίσματα. «Στο Λαμία-Ολυμπιακός, στο γκολ της Λαμίας ο Μπαράλες σπρώχνει τον Μεριά και είναι φάουλ επιθετικό που δεν δόθηκε. Στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, αλλά είναι ακούσιο το χέρι του Κυβρακίδη γιατί η μπάλα από το πόδι πάει στο χέρι. Στο ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός σωστά δόθηκαν και τα δύο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων», τόνισε.

Σούπερ προσφορά στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ρεάλ Μαδρίτης: Νικ Καλάθης με 0% γκανιότα* σε over/under πόντους. *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x