Stoiximan Super League

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Οφσάιντ το γκολ του Άρη, πέναλτι στον Κουρμπέλη»

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τις διαιτησίες των αγώνων του Σαββατοκύριακου στη Super League.

«Δεν πήγαμε καλά αυτό το Σαββατοκύριακο, μηδενός εξαιρουμένου», δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολιάζοντας τις διαιτησίες των αγώνων του Σαββατοκύριακου στη Super League.

Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας τόνισε πως το γκολ ισοφάρισης του Άρη απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν οφσάιντ, ενώ στάθηκε στο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, στη μη αποβολή του Λιβάγια στο ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης, αλλά και στα λάθη… δύο ημερών του διαιτητή στο Ξάνθη-Λεβαδειακός.



Αναλυτικά, οι διαιτησίες των αγώνων που έγιναν το Σαββατοκύριακο για την 22η αγωνιστική της Super League:

Ξάνθη-Λεβαδειακός: «Ο Παπαδόπουλος έδειξε να μην έχει την ψυχολογία της στιγμής και του γηπέδου. Τελευταία δεν πηγαίνει καλά στις διαιτησίες του. Δεν είναι δυνατόν να ξεκινάς τον αγώνα με 10 μποφόρ, όταν βλέπεις να κουνιούνται οι προβολείς, να φεύγουν τα πλεξιγκλάς, όταν θυμάσαι ότι εκεί σκοτώθηκε φίλαθλος και οι δύο ομάδες σου έλεγαν πως δεν μπορούν να παίξουν με αυτές τις συνθήκες. Ήταν λάθος. Ένα πέναλτι που ζητήθηκε δεν υπάρχει, γιατί η μπάλα πηγαίνει από το σώμα στο χέρι. Σωστά διέταξε την επανάληψη του πέναλτι, αλλά έπρεπε να διατάξει και στη δεύτερη φορά επανάληψη γιατί είχαν μπει στην περιοχή παίκτες και από τις δύο ομάδες. Στο 61’ υπάρχει ένα πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού που δεν δίνεται σε μια φάση του Κασάδο. Πολύ κακή διαιτησία συνολικά».

Αστέρας-Ατρόμητος: «Διαιτητής ήταν ο Κοτσάνης. Αγκωνιά δεν είναι μόνο όταν πηγαίνεις στο πρόσωπο του αντιπάλου. Σε μια φάση με τον Φερνάντες υπήρχε μια αγκωνιά στην πλάτη και έπρεπε να δοθεί κόκκινη κάρτα. Στο 43’ ο Μπρούνο ζήτησε πέναλτι για ένα χέρι, αλλά δεν υπάρχει παράβαση».

ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης: Ο Σίπκας από τη Σάμο έχει κάνει δύο λάθη, σε επίθεση της ΑΕΚ. Ειδικά στο ένα καλύπτεται από δύο παίκτες. Επίσης υπάρχει και μια ακόμη φάση με τον Λιβάγια. Χάνει το μυαλό του, χτύπησε αντίπαλο και έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κι όχι κίτρινη κάρτα».

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός: «Στο 2’ ο Ντουρμισάι πιάνει τον Κουρμπέλη, τον πετά και δεν δίνεται τίποτα από τον Κουμπαράκη. Στο προηγούμενο ματς, με τον Άρη, ο Ντουρμισάι είχε δεχτεί ανάλογο μαρκάρισμα και δεν είχε δοθεί κάτι επίσης. Ο βοηθός Βασιλόπουλος από τον Έβρο είναι εφευρέτης, ένα οφσάιντ που δεν ήταν το δίνει, ένα που ήταν δεν το δίνει. Στον Παναθηναϊκό επίσης έχει κόψει τόσες επιθέσεις. Επίσης είχαμε ορισμό διαιτητικής ομάδας από όλη την Ελλάδα. Πέρα από το ότι τα έξοδα είναι πολλά και επιβαρύνουν τις ομάδες, πώς μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Ποιος ο λόγος σε ένα ματς μεταξύ δύο αθηναϊκών ομάδων να μη φέρουν διαιτητές από εδώ γύρω;».

Λαμία-ΑΕΛ: «Πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στον Μανούχο για ένα ωραίο πλεονέκτημα που έδωσε στο γκολ που πέτυχε η ΑΕΛ. Στο 20’ έχουμε ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα του Καρανίκα στον Πίτι και σωστά δόθηκε πέναλτι».

ΠΑΟΚ-Άρης: «Το γκολ που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα είναι οφσάιντ. Ορθώς δεν αποβλήθηκε από τον Χάνσεν ο Τζανακάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα και επίσης σωστά δεν δόθηκε πέναλτι στην πτώση του Μπίσεσβαρ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x