Stoiximan Super League

Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM: «Σωστά δεν μέτρησε το γκολ του Χασάν»

Την άποψη του για το γκολ του Χασάν που ακυρώθηκε στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, εξέφρασε στον ΣΠΟΡ FM, o Παναγιώτης Βαρούχας.

Θέση για τη φάση του γκολ του Χασάν που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, πήρε στον ΣΠΟΡ FM ο Παναγιώτης Βαρούχας. Ο καθηγητής διαιτησίας ανέλυσε τη φάση στην «Αντεπίθεση» και τόνισε ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού ήταν εκτεθειμένος, οπότε το τέρμα σωστά δεν μέτρησε από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη φάση τόνισε: «Για τη φάση του γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώνεται: «Ο Χασάν είναι πεσμένος στο έδαφος και πάνω στη γραμμή, ένας παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Γιαννούλης από κεκτημένη ταχύτητα βγαίνει έξω από το γήπεδο, αλλά άσχετα που βγαίνει έχει συμμετοχή στη φάση και είναι σαν να υπάρχει. Ο παίκτης συμμετέχει κανονικά στη φάση. Πολλές φορές έχω πει ότι το κακό πέσιμο δεν είναι οφσάιντ. Η καραμπόλα όμως είναι οφσάιντ. Η μπάλα σε αυτή την περίπτωση πηγαίνει από παίκτη του ΠΑΟΚ σε παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Χασάν θα έπρεπε να καλύπτεται από δύο στην προκειμένη περίπτωση, αλλά, καλύπτεται από έναν. Ο Χασάν είναι εκτεθειμένος, οπότε δεν υπάρχει γκολ»

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x