Stoiximan Super League

Βαρούχας: «Υπάρχει φάουλ υπέρ του Σένκεφελντ πριν την αποβολή»

Ανάλυση για τις επίμαχες φάσεις της 15ης αγωνιστικής της Super League 1 από τον Παναγιώτη Βαρούχα μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι επίμαχες φάσεις της πρώτης ημέρας της 15ης αγωνιστικής της Super League 1 μέσω του Παναγιώτη Βαρούχα στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είχαμε λάθη, είχαμε και περιπτώσεις που το VAR λειτούργησε θετικά», σχολίασε ο γνωστός καθηγητής διαιτησίας και από τις φάσεις που συζητήθηκαν έκανε λόγο για λάθος απόφαση στην αποβολή του Σένκεφελντ.

«Έχει γίνει λάθος στην αποβολή του Παναθηναϊκού, διότι έχει κάνει φάουλ στον Σένκεφελντ ο παίκτης του ΟΦΗ πριν τη δεύτερη κίτρινη στον αμυντικό του Παναθηναϊκού. Δεν δίνεται το επιθετικό φάουλ πριν την αποβολή. Η κάρτα είναι σίγουρα σωστή, αφού συνεχίζεται η φάση. Είναι πέναλτι αυτό που δόθηκε στον Χρήστο Δώνη. Δεν χωράει αμφισβήτηση», σχολίασε.

Τι σχολίασε για το πέναλτι που ζήτησε ο Ατρόμητος στο ματς με τη Λαμία λίγο πριν το φινάλε του αγώνα στο χέρι του Πλιάτσικα στη μονομαχία με τον Βέλλιο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα

Ξάνθη-Παναιτωλικός: «Όλοι ζητούσαν πέναλτι εκεί. Δεν ήταν κανένα. Το VAR έκανε πολλή δουλειά. Έχουμε επίθεση του Παναιτωλικού στο 9’, όπου δεν υπάρχει οφσάιντ, αλλά κόβεται η επίθεση των γηπεδούχων, αφού κάνει λάθος ο βοηθός. Μετά από λίγο παίκτης του Παναιτωλικού μπαίνει στην περιοχή με το πόδι αμυντικού των γηπεδούχων να είναι πατημένο κάτω, πέφτει πάνω του δεν υπάρχει κάτι. Σωστά δεν δόθηκε παράβαση, αλλά κίτρινη και έμμεσο. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις για χέρι, αλλά είναι κολλημένο στο σώμα. Έχουμε μια πρώτη κάρτα και δεύτερη κάρτα στον Τσιγγάρα από το 80’ μέχρι το 91’, που είναι σωστές. Απορώ γιατί διαμαρτυρήθηκαν».

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός: «Στην αρχή στο σουτ του Τσιλιανίδη, είναι κατεβασμένο το χέρι του Σένκεφελντ και δεν υπάρχει κάτι. Η μπάλα χτυπάει στη λεκάνη. Είναι οφσάιντ ο Μακέντα, στο γκολ, γέρνει το σώμα του. Έχουμε ακόμα μια περίπτωση όπου είναι κολλημένο το χέρι. Είναι ο Τσιλιανίδης στην περιοχή, κάνει σουτ με τον Μπουζούκη να είναι κοντά. Πάει η μπάλα στο χέρι, αλλά είναι κολλημένο στο σώμα. Στο γκολ του Φιγκεϊρέδο, είναι πιο μπροστά το σώμα. Έχει γίνει λάθος στην αποβολή του Παναθηναϊκού, διότι έχει κάνει φάουλ στον Σένκεφελντ ο παίκτης του ΟΦΗ πριν τη δεύτερη κίτρινη στον αμυντικό του Παναθηναϊκού. Δεν δίνεται το επιθετικό φάουλ πριν την αποβολή. Η κάρτα είναι σίγουρα σωστή, αφού συνεχίζεται η φάση. Είναι πέναλτι αυτό που δόθηκε στον Χρήστο Δώνη. Δεν χωράει αμφισβήτηση».

ΑΕΚ-Αστέρας: «Ο Ολιβέιρα αλληλοτραβιέται με τον Ματρικάρντι. Όταν τον αφήνει ο Ολιβέιρα, είναι παρατεταμένο το τράβηγμα του Ματρικάρντι. Στο 52’ ο Λιβάγια πανέξυπνα σπρώχνει τον αμυντικό και ζητάει παράβαση ο αμυντικός. Ευτυχώς που δεν δόθηκε πέναλτι. Έχουμε δύο οφσάιντ, που ο ένας βοηθός και ο άλλος κάνουν λάθη. Ένα για κάθε ομάδα».

Ολυμπιακός-ΑΕΛ: «Έχουμε σωστά το πέναλτι στον Ελ Αραμπί. Δεν υπάρχει πέναλτι στον Ουάρντα».

Ατρόμητος-Λαμία: «Μια φάση όλο το παιχνίδι. Πηδάει ο Πλιάτσικας πίσω από τον Βέλλιο. Το αριστερό χέρι του Πλιάτσικα είναι τεντωμένο και ο διαιτητής σφυρίζει φάουλ. Στην τηλεόραση δεν φαίνεται να κάνει κίνηση ο Βέλλιος. Έλεγε μετά ότι δεν είναι όλα τα χέρια είναι παράβαση, αλλά αφού είναι τεντωμένο, είναι πέναλτι. Αφού σφύριξε παράβαση στον Βέλλιο, τελειώνει η φάση. Μπορεί να πιάνει το κεφάλι του Βέλλιος, αλλά δεν κάνει κίνηση προς τα πίσω. Το χέρι που γίνεται μετά είναι ως μη γενόμενη φάση. Το θέμα είναι υπάρχει φάουλ ή όχι. Εγώ για να πω την αλήθεια δεν βλέπω φάουλ. Δίνεται φάουλ και τελειώνει η φάση. Είναι στο 90ο λεπτό, πήγαινε και δες τη φάση στο VAR».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x