Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:
Για τον αγώνα με την Μπράγκα: «Δεν ήταν καλή βραδιά. Όλα έπαιξαν το ρόλο τους για να έρθει αυτό το βαρύ για εμάς αποτέλεσμα. Είχαμε ευκαιρίες, όμως, δεν τις κάναμε γκολ, με αποτέλεσμα τελικά να χάσουμε. Αυτό έγινε και δυστυχώς δεν αλλάζει, διότι μέρα που περνάει δεν ξαναγυρνάει".

Για το ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Πρέπει να ξεχάσουμε τον αγώνα με την Μπράγκα και να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε αυτή τη νίκη, για να ξεπεράσουμε την ήττα που προηγήθηκε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια ομάδα που προσπαθεί να δημιουργήσει, να παίξει ποδόσφαιρο, κι αυτό κάνει το ματς ακόμη πιο δύσκολο για μας».

Για τις συχνές αλλαγές σχηματισμών του Μάσιμο Καρέρα και κατά πόσο οι παίκτες της ΑΕΚ μπορούν να αντεπεξέρχονται στα "θέλω" του προπονητή: «Είναι κάτι που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα τα πρόσωπα κι επιλέγει το σχηματισμό αναλόγως τις ανάγκες του κάθε αγώνα. Ό,τι μας ζητάει, πρέπει να το κάνουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.