Stoiximan Super League

Βέλεθ: «Δεν είναι ώρα για δικαιολογίες, με μια νίκη αλλάζουν όλα»

Πλάτη για τον Πογιάτος έβαλε με δηλώσεις του ο Φραν Βέλεθ που τόνισε ότι μία νίκη αλλάζει άμεσα τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό.

Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους στον Παναθηναϊκό και όχι μόνο ο Ντάνι Πογιάτος, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Sportday ο Φραν Βέλεθ. Ο παίκτης του «τριφυλλιού» τόνισε ότι μία νίκη μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα.

Όσα είπε ο Βέλεθ

Για το ματς με την ΑΕΛ: «Είναι αλήθεια πως υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας. Στο τελευταίο φιλικό με τον Λεβαδειακό, στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε το πλάνο, αλλά ορισμένες φορές δεν κάναμε αυτά που θα έπρεπε. Στο β΄ ημίχρονο βρήκαμε λίγο καλύτερο ρυθμό ως ομάδα, παίξαμε καλύτερα, αλλά χρειαζόμαστε μία μικρή αλλαγή. Στον ρυθμό μας, στο πως παίζουμε όλοι μαζί. Δεν είναι μόνο θέμα κυκλοφορίας ή πάσας. Πρέπει να μεταφέρουμε καλύτερα την μπάλα στους κενούς χώρους, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο ένας εναντίον ενός. Στο β΄ ημίχρονο με τον Λεβαδειακό το κάναμε λίγο καλύτερα όλο αυτό».

Για τη χημεία που πρέπει να δημιουργηθεί: «Σίγουρα η ομάδα θέλει χρόνο. Είμαστε ένα νέο γκρουπ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα για δικαιολογίες. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Να ακούσουμε τον προπονητή κι όλα όσα έχει να μεταφέρει και να προχωρήσουμε...»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x