Stoiximan Super League

Βέλεθ: «Φιλόδοξο το πλάνο του Ρόκα. Θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό»

Για τους λόγους που επέλεξε το «Τριφύλλι» μίλησε ο Φραν Βέλεθ λίγο μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του.

Μιλώντας στο PAO TV λίγο μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του, ο Φραν Βέλεθ αναφέρθηκε στους λόγους που είπε «ναι» στην πρόταση που δέχτηκε. Ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε στο πλάνο που του ανέλυσε ο Τσάβι Ρόκα με αποτέλεσμα να τον πείσει να έρθει στην ομάδα, ενώ παράλληλα μίλησε τόσο για τους στόχους της ομάδας όσο και για τους δικούς του.



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φραν Βέλεθ στο PAO TV:

«Όταν ξεκίνησα να μιλάω με τον Τσάβι Ρόκα μου ανέλυσε ένα πολύ φιλόδοξο πλάνο που μου άρεσε. Επίσης ήταν σημαντικό για μένα ότι υπάρχει απευθείας πτήση για την πόλη μου στην Ισπανία, προκειμένου να μπορώ να βλέπω την οικογένειά μου, κάτι πολύ σημαντικό. Αλλά κυρίως ήρθα για το πλάνο, να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ήρθα σε μια ομάδα που έχει καλούς ποδοσφαιριστές, μια ομάδα που έχει στόχο να παίξει ξανά στα ευρωπαϊκά κύπελλα, να πάει όσο ψηλότερα μπορεί στο πρωτάθλημα, να φτάσει στον τελικό ή και να κατακτήσει το κύπελλο. Αλλά το πιο σπουδαίο είναι να παίξουμε στην Ευρώπη. Και ό,τι άλλο έρθει είναι ευπρόσδεκτο. Είναι σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι. Από την πρώτη ημέρα μου στον Παναθηναϊκό διαπίστωσα ότι είναι σαν μια οικογένεια και αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε».

Για τον Καρλίτος και τους άλλους φίλους του στην ομάδα: «Ναι, έχω ένα φίλο μου εδώ, αλλά έχω και Έλληνες φίλους, όπως τον Διούδη και τον Χατζηγιοβάνη και αυτό για εμένα είναι πολύ σημαντικό».

Για τους στόχους του: «Κάθε χρόνο θέλω να βελτιώνομαι. Φυσικά είναι σημαντικό να είμαι υγιής. Αν καταφέρει η ομάδα να κατακτήσει έναν τίτλο, για μένα θα είναι ό,τι πιο σημαντικό, γιατί η ομάδα είναι πάνω από τα πρόσωπα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x