Super League 2

Βέλιτς: «Έδωσα την ψυχή μου, χωρίς να πάρω ούτε ευρώ»

Η αδυναμία του Εργοτέλη να αντεπεξέλθει οικονομικά είναι ο λόγος του διαζυγίου των κιτρινόμαυρων, με τον Γιάσμινκο Βέλιτς, όπως υποστήριξε ο τελευταίος σε γραπτή του δήλωση.

Στους λόγους που χώρισαν οι δρόμοι του με τον Εργοτέλη αναφέρθηκε με γραπτή του δήλωση ο Γιάσμινκο Βέλιτς, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου.

Ο Βόσνιος τεχνικός αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Παπουτσάκη, υποστηρίζοντας πως κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο τιμόνι των κιτρινόμαυρων δεν έχει λάβει ούτε ευρώ.

Αναλυτικά:

«Μετά από δική μου επίμονη πρωτοβουλία συναντήθηκε τελικά χθες με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, τον κ. Δημήτρη Παπουτσάκη, θέλοντας να συζητήσουμε τα τρέχοντα θέματα και τα διάφορα προβλήματα της ομάδας.

Στη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Παπουτσάκης μου αποκάλυψε ότι αφενός δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις οικονομικές ανάγκες της ομάδας και να στηρίξει με τον κατάλληλο τρόπο την εξαιρετική εξέλιξη της και την πολύ καλή δουλειά στο αγωνιστικό κομμάτι, τονίζοντας μου αφετέρου ότι δεν έχει απολύτως κανένα παράπονο από το προπονητικό τιμ.

Παρόλα αυτά θεώρησε σκόπιμο να ολοκληρώσουμε τη συνεργασία μας. Ακόμα κι έτσι όμως, εγώ αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον Εργοτέλη για την τιμή που μου έκανε να με επιλέξει ως προπονητή του και να δηλώσω ότι όσο διάστημα παρέμεινα στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας έδωσα και τη ψυχή μου για την ομάδα, χωρίς μάλιστα να έχω εισπράξει ούτε ένα ευρώ.

Είμαι όμως, υπερήφανος που έμεινα πιστός στις αρχές μου και σε αυτά που με χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο και προπονητή, ανεξάρτητα από τις συνθήκες δουλειάς. Δηλαδή επαγγελματική προσέγγιση και εργασία υψηλών προδιαγραφών.

Τονίζω ότι το κλίμα στην ομάδα μεταξύ προπονητικού τιμ και ποδοσφαιριστών ήταν εξαιρετικό αν και κάποιοι για τους δικούς του λόγους το παρουσίαζαν «βαρύ». Ενδεχομένβς πράγματα το κλίμα να ήταν «βαρύ» γι΄αυτούς που δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της δουλειάς και στα καθήκοντά τους.

Είμαστε επίσης υπερήφανοι σαν τεχνικό τιμ που με αυτό τον τρόπο χωρίς ιδιαίτερες συνθήκες και προϋποθέσεις, μαζί με τους κατά κανόνα νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, μπορέσαμε και δημιουργήσαμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που διεκδικούσε μέσα έξω νίκες. Ανεξαρτήτου αντιπάλου και που αδικείται από τη βαθμολογική συγκομιδή για διάφορους λόγους.

Μας χαροποιεί επίσης το γεγονός ότι αυτά τα νεαρά παιδιά σήμερα έχουν εξελιχθεί σε καλύτερους παίκτες από το ξεκίνημα της συνεργασίας μας.

Έχουν πολύ μέλλον και ταλέντο οι παίκτες του Εργοτέλη και εύχομαι να συνεχίσουν να δουλεύουν το ίδιο καλά και να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο γιατί το αξίζουν

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους για την καθημερινή συνεργασία μας, τα ΜΜΕ και βεβαίως τον κόσμο του Εργοτέλη και του Ηρακλείου για την αγάπη και την στήριξή τους.
 
Υ.Γ. Οτιδήποτε άλλο από αυτό έχει ειπωθεί η μπορεί να ειπωθεί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, δε με αφορά, δεν τα λαμβάνω υπόψη μου και είναι εκ του πονηρού.
 
Ευχαριστώ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x