Stoiximan Super League

Βέρα: «Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα»

Χαρούμενος για τη νίκη και την απόδοση της ομάδας του δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χάιμε Βέρα, που πρόσθεσε ότι ακόμα οι παίκτες του δεν έχουν πετύχει τίποτα.

Απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός πως η ομάδα του νίκησε τον Λεβαδειακό και το συνδύασε με καλό ποδόσφαιρο, δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ, Χάιμε Βέρα, ενώ ανέφερε επίσης πως υπάρχει δρόμος ακόμα για τους Κρητικούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάιμε Βέρα στη συνέντευξη Τύπου:
- Για τη νίκη επί του Λεβαδειακού: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί η ομάδα μας έπαιξε έτσι όπως θέλουμε εμείς. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πρεσάραμε ψηλά και κάναμε αυτό που έπρεπε για να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό γιατί θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Μένουν πέντε παιχνίδια ακόμα, δεν έχουμε πετύχει ακόμα τίποτα αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι έτσι όπως έπαιξε η ομάδα μας. Πιστεύω ότι ο κόσμος του ΟΦΗ έμεινε ευχαριστημένος γιατί θέλει να βλέπει την ομάδα να παίζει αυτό το ποδόσφαιρο. Μπορεί να κερδίζεις ή να χάνεις, όμως όταν παίζεις με τέτοιο πάθος σε συνδυασμό με το καλό ποδόσφαιρο, ο κόσμος φεύγει ευχαριστημένος».

- Για την απόδοση της ομάδας του: «Είχαμε παίξει 35, 40, 45 λεπτά στα προηγούμενα παιχνίδια και σήμερα παίξαμε μέχρι το 93’. Αυτό θέλουμε για την ομάδα, αυτή η νίκη μας κάνει καλά ψυχολογικά όλους μας και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και θέλουμε να πάμε έτσι μέχρι τέλους. Εμείς κάνουμε προπόνηση για να παίζουμε έτσι, τα παιδιά πρέπει να πιστεύουν σε αυτά που μπορούν να κάνουν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πιστεύω πως με την δουλειά που κάνουμε θα έρθουν και άλλα γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x