Stoiximan Super League

Βέρντε: «Θυμίζουν τον Κόντε οι μέθοδοι του Καρέρα»

Το εγκώμιο του προπονητή της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, έπλεξε ο Ντανιέλε Βέρντε μιλώντας στο Tutto Mercato, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην σκληρή δουλειά του συμπατριώτη του.

Στις μεθόδους που χρησιμοποιεί ο Μάσιμο Καρέρα, στάθηκε ιδιαίτερα στην συνέντευξη του στο Tutto Mercato, ο Ντανιέλε Βέρντε. Ο εξτρέμ της Ένωσης στάθηκε στην προσπάθεια που θα κάνει η ΑΕΚ, προκειμένου να πάρει την 2η θέση αλλά και την διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναφερόμενος στις μεθόδους που ακολουθεί ο Μάσιμο Καρέρα στην Ένωση, ο Βέρντε παρομοίασε τον προπονητή του με τον Αντόνιο Κόντε, ως προς τον τρόπο δουλειάς: «Απομένουν 12 ματς σε πλέι οφ και Κύπελλο. Στοχεύουμε να βγούμε στο Champions League και θα είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι περάσαμε, η ζωή συνεχίζεται. Ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, συμπεριλαμβανομένου και του ημιτελικού στο Κύπελλο όπου έχουμε τη ρεβάνς έχοντας κερδίσει το πρώτο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Βέρντε και πρόσθεσε για τη σκληρή δουλειά που γίνεται με τον Μάσιμο Καρέρα: «Δεν το... εύχομαι σε κανέναν (σ.σ. γέλια)! Όχι, είναι πραγματικά εξαιρετικός, οι μέθοδοί του θυμίζουν τον Κόντε, με τον οποίο έχει δουλέψει. Αυτός ξέρει. Μου αρέσει να τρέχω χωρίς την μπάλα. Φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα, είναι κάτι που αποδίδει».

Αναφερόμενος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Βέρντε υπογράμμισε: «Έχω δει ότι τα πρώτα παιχνίδια θα τα παίξουμε στις 21:30. Εδώ είναι πιο ζεστός ο καιρός σε σχέση με την Ιταλία, ήδη έπιασε 33 με 35 βαθμούς. Θα παίξουμε δίτερμα στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της προπόνησης για να μπούμε σε ρυθμό ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Νομίζω πως είναι κυρίως ψυχολογικό το θέμα. Η προετοιμασία είναι σαν αυτή του καλοκαιριού, αλλά πνευματικά αλλάζει γιατί δεν είχαμε σταματήσει επειδή ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, αλλά για κάτι τελείως διαφορετικό», ενώ ερωτηθείς για το ελληνικό πρωτάθλημα απάντησε: ««Δεν είναι από τα κορυφαία πρωταθλήματα, θα πρέπει να αλλάξουν μυαλά αρκετοί άνθρωποι. Πρέπει να βελτιωθούν πολύ και δουλεύουν πάνω σε αυτό. Ωστόσο έχουν κανόνες, υπάρχουν αρκετοί οπαδοί και σημαντικές ομάδες. Οι τρεις-τέσσερις πρώτες ομάδες έχουν παίκτες επιπέδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x