Stoiximan Super League

Βέρνμπλουμ: «Να τα πάμε καλύτερα από ό, τι την περσινή σεζόν»

Το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο και την επιστροφή του στη δράση σχολίασε ο Πόντους Βέρνμπλουμ.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα του PAOK TV:
Για το φιλικό με τον Ατρόμητο: «Θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος, αλλά νιώθω… νεκρός. Είναι πολύ σκληρή η προετοιμασία. Φυσικά, είμαι χαρούμενος που είμαι πίσω και που έπαιξα. Αυτό είναι το μόνο που μετράει. Έχω χάσει πολλά παιχνίδια αλλά θα βρω τον εαυτό μου με τον καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και έπαιξα με τα παιδιά. Αυτό είναι που έχει σημασία»

Για τη συνέχεια: «Το σημερινό ήταν ένα τυπικό παιχνίδι προετοιμασίας. Υπάρχουν πολλά λάθη, κυρίως σε θέμα τεχνικής και άλλα σχετικά. Σίγουρα, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αλλά δεν έχει σημασία. Είναι το πρώτο παιχνίδι, έχουμε προπονηθεί πολύ σκληρά μέχρι τώρα στην προετοιμασία και ελπίζω να γινόμαστε καλύτεροι με τον καιρό, όσο προχωράμε.

Για τον στόχο ως την έναρξη των υποχρεώσεων: «Έχουμε καιρό. Κάνουμε σκληρή δουλειά μέχρι τώρα κι έχουμε χρόνο να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση μέχρι το πρώτο παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι μόνο το παιχνίδι των προκριματικών του Champions League και θέλουμε να τα πάμε καλύτερα από την περσινή χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x