Τις ώρες, τις τιμές και τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων που κυκλοφορούν από αύριο για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Βόλο έκανε σήμα γνωστά ο Αστέρας Τρίπολης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ - Βόλος Ν.Π.Σ. στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης (24/11, 17:15) για την 11η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020 θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 14:00 έως και τις 17:15.

Εισιτήρια διατίθενται για την θύρα 2 με αξία 10€ και για τις θύρες 1 & 3 με αξία 15€.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 15:15

Ώρα έναρξης αγώνα: 17:15».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube