Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Την Παρασκευή κρίνεται του Βιεϊρίνια για ΑΕΚ

Μέχρι την Παρασκευή (19/3) θα κριθεί η συμμετοχή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο εντός έδρας ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την πρεμιέρα των Play Off.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην πρεμιέρα των Play Off της Super League 1 και το εντός έδρας ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή (21/3, 19:30).

Η κατάσταση του αρχηγού του «δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Με την Παρασκευή (19/3) να θεωρείται ως το «deadline» για την οριστική απόφαση.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την «Ένωση». Στην προπόνηση της Τετάρτης (17/3) το βάρος έπεσε στην τακτική. Επίσης, το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση μέσα από δρομικές ασκήσεις και παιχνίδι σε μικρό χώρο με συγκεκριμένο τακτικό στόχο και έμφαση στη μετάβαση.

Εκτός του Βιεϊρίνια που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην πισίνα και θεραπεία, ο Νίκα Νινούα δούλεψε μόνος του στο γήπεδο, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Η προπόνηση της Πέμπτης (18/3) είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμα:


Καγκάβα: «Συνεχίστε να υποστηρίζετε τον ΠΑΟΚ και εμένα»

Super League: Οι... γέροι Απόλλων και Λαμία και οι «νέοι» ΠΑΟΚ, Αστέρας και Παναιτωλικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x