Champions League

Βίλας-Μπόας: «Για να τα κάνεις σκ@τα στο Champions League…»

Καυστικός για την εικόνα της Μαρσέιγ στο Champions League εμφανίστηκε ο Αντρέ Βίλας Μπόας, μετά την ήττα από την Πόρτο που ήταν η 12 σερί στη διοργάνωση.

Ιδιαίτερα απογοητευμένος μετά την ήττα της Μαρσέιγ από την Πόρτο στην 3η αγωνιστική του Champions League παρουσιάστηκε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Αυτή ήταν η 12η διαδοχική ήττα της γαλλικής ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, σε ένα αρνητικό ρεκόρ που ξεκίνησε όταν στον πάγκο της ήταν ο Ντιντιέ Ντεσάμπ πριν από οκτώ χρόνια.

Ο τεχνικός των Μασσαλών δεν έκρυψε τα συναισθήματά του τονίζοντας ότι με αυτά τα λάθη… σκοτώνουν τους εαυτούς τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής

Για την ήττα από την Πόρτο: «Παλέψαμε ως το τέλος, προσπαθήσαμε για το 2-1 και ήρθε το 3-0. Η Πόρτο ήταν πιο επιθετική, εμείς όχι. Τώρα παίζουμε για την καλή εικόνα μας όχι για την πρόκριση».

Για τις ελπίδες όσον αφορά το Europa League: «Το Europa League δεν είναι... μπόνους, είναι το μίνιμουν αποδεκτό. Αλλά όλα είναι πιθανά, παίζουμε εντός με τον Ολυμπιακό και με την Πόρτο. Ήμαστε αδύναμοι, δεχόμαστε γκολ ανά πάσα στιγμή. Στο πρωτάθλημα παίζουμε καλύτερα».

Για το αρνητικό ρεκόρ με τις 12 συνεχόμενες ήττες στο Champions League είπε: «Τι θέλετε να πω; Ξεκίνησε με τον Ντεσάμπ. Υποφέρουμε. Για να τα κάνεις σκ@τα στο Champions League, σημαίνει πως δεν πρέπει να είσαι εδώ. Είμαστε σε αυτό το επίπεδο και τα κάνουμε σκ@τα!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x