Champions League

Βινάγκρε: «Καλή η Πόρτο, αλλά το ίδιο και ο Ολυμπιακός»

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ εμφανίστηκε αισιόδοξος κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Πόρτο.

Με πλήρη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Ολυμπιακού για μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Ντραγκάο» απέναντι στην Πόρτο την Τρίτη εμφανίστηκε ο Ρούμπεν Βινάγκρε κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Πορτογαλία.

«Νομίζω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα, μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ξέρουμε πως η Πόρτο είναι μια δυνατή ομάδα, όμως κι εμείς έχουμε αντίστοιχα πολύ καλή ομάδα», τόνισε ο Πορτογάλος αριστερός μπακ.

Όσο για τις έξτρα μέρες ξεκούρασης και προετοιμασίας που είχε η ομάδα του μετά την αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο άσος που ανήκει στην Γουλβς είπε: «Ναι είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι αυτοί που θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο να τα δώσουν όλα, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να ανταποκριθούν στις δυσκολίες ενός παιχνιδιού Champions League».

Τέλος, σχολιάζοντας το γεγονός ότι στις κερκίδες θα βρίσκονται 3.750 φίλοι των «δράκων», τόνισε: «Είναι πολύ καλό για τις ομάδες και για το ποδόσφαιρο γενικότερα η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x