Stoiximan Super League

Βίοι αντίθετοι για Πανιώνιο-Ατρόμητο

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το παιχνίδι Πανιώνιος - Ατρόμητος παρουσιάζει η Σούπερ Λίγκα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Χρήσιμες πληροφορίες ενόψει του αγώνα Πανιώνιος - Ατρόμητος για την 21η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα της Super League.

Αναλυτικά το κείμενο από το επίσημο σάιτ της διοργανώτριας αρχής

Η τελευταία θέση της βαθμολογίας και οι διαδοχικές ήττες έχουν ρίξει την ψυχολογία στον Πανιώνιο, που ψάχνει ένα αποτέλεσμα για την ανάκαμψη του. Και ελπίζει να το βρει σε ένα παιχνίδι, που βέβαια είναι δύσκολο, αφού υποδέχεται τον Ατρόμητο, ομάδα που διεκδικεί θέση στην εξάδα.

Ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος έχει χάσει και τα οκτώ τελευταία παιχνίδια, κάνοντας ρεκόρ στην ιστορία του, που μάλιστα καταρρίφθηκε δύο φορές σε πέντε μέρες, αφού το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν έξι ήττες.
Δεν έχασε κανένα από τα τέσσερα αμέσως προηγούμενα, αυτά που έγιναν τον περασμένο Νοέμβριο. Τελευταίο το νικηφόρο με τον Παναιτωλικό, που τον είχε βγάλει από την τελευταία θέση. Τώρα είναι πάλι τελευταίος, τέσσερις βαθμούς από τον Παναιτωλικό και 15 από τον Αστέρα Τρίπολης!
Έχει πετύχει ένα γκολ στα έξι τελευταία και δύο στα οκτώ τελευταία, μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού, όπου έβαλε τρία.
Έχει βάλει μόνο τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όσα και η Ξάνθη, τα λιγότερα από τις υπόλοιπες ομάδες.
Έχει τη χειρότερη επίθεση, μαζί με τον Παναιτωλικό, με 14 γκολ, και τη χειρότερη άμυνα με 37.


Ο Πανιώνιος εντός έδρας
Έχει χάσει τα τρία τελευταία στην έδρα του μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού. Είναι και η μοναδική νίκη στα τελευταία οκτώ στη Νέα Σμύρνη, όπου έχει ακόμα πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες.
Έχει χάσει ήδη τρεις αγώνες στην έδρα του από ομάδες της περιφέρειας (Βόλο, Λαμία και ΟΦΗ), κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 2010-11, όταν είχε χάσει μάλιστα από τέσσερις (Ολυμπιακό Βόλου, Εργοτέλη, Κέρκυρα και Ξάνθη).

Οι πέντε από τις έξι ήττες του στη Νέα Σμύρνη είναι στο γκολ, αφού μόνο από τον ΠΑΟΚ έχασε με 2-0.


Ο Ατρόμητος

Ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 3-0, μετά τη «λευκή» ισοπαλία στην έδρα του. Είναι η πρώτη φορά στη σεζόν, που δεν σκόραρε σε δύο παιχνίδια στη σειρά. Άλλωστε στα προηγούμενα 18, μόνο τρεις φορές δεν είχε σκοράρει, με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Ξάνθη.

Έχασε από τον Παναθηναϊκό μετά από τρία παιχνίδια, όπου είχε δύο νίκες και μια ισοπαλία. Έχει δύο ήττες στα οκτώ τελευταία, από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Δεν έχει βάλει γκολ στο πρώτο ημίχρονο στα έξι τελευταία παιχνίδια, ενώ είχε βάλει στα 10 από τα πρώτα 14.

Ο Ατρόμητος εκτός έδρας
Έχασε από τον Παναθηναϊκό, φτάνοντας τις έξι ήττες εκτός έδρας. Έφερε ισοπαλία στο πρώτο εκτός έδρας στη Λαμία και από τότε έχει τρεις νίκες και τις έξι ήττες.
Έχει δεχτεί 21 γκολ εκτός έδρας και είναι η δεύτερη χειρότερη άμυνα μετά τον Πανιώνιο. Ωστόσο έχει βάλει και 12, μόνο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν βάλει περισσότερα εκτός έδρας!
Έχει δεχτεί γκολ σε εννέα από τα δέκα εκτός έδρας παιχνίδια του, αφού μόνο στο Αγρίνιο κράτησε το «μηδέν»


Μεταξύ τους

Ο Ατρόμητος νίκησε στα δύο τελευταία, που έγινα και τα δύο στην έδρα του μέσα στο 2019, με 3-0 και 4-0. Τα τρία προηγούμενα έληξαν ισόπαλα, ενώ αμέσως πριν ο Πανιώνιος είχε δύο νίκες.
Ο Ατρόμητος είναι δηλαδή αήττητος στα πέντε τελευταία, ενώ ο Πανιώνιος έκανε δύο νίκες, αυτές της σεζόν 2016-17, στα τελευταία 12.

Μεταξύ τους με γηπεδούχο τον Πανιώνιο
Και τα δύο τελευταία έληξαν 2-2, με τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει στο 90’+, τον Μάρτιο του 2018 με τον Ουάρντα και τον Οκτώβρη του 2018 με αυτογκόλ του Μπανανά.

Ο Πανιώνιος νίκησε τον Απρίλιο του 2017 για τελευταία φορά, ενώ ο Ατρόμητος τον Απρίλιο του 2016. Αυτή είναι η μοναδική νίκη του Ατρομήτου στις επτά τελευταίες επισκέψεις του στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ατρόμητος έχει σκοράρει και στα έξι τελευταία στη Νέα Σμύρνη.

Η ιστορία
Νίκες Πανιωνίου: 13

Ισοπαλίες: 8
Νίκες Ατρομήτου: 16

Με γηπεδούχο τον Πανιώνιο
Νίκες Πανιωνίου: 8

Ισοπαλίες: 5
Νίκες Ατρομήτου: 5

Στον πρώτο γύρο
27.10.2019: Ατρόμητος – Πανιώνιος 4-0
(17’ πέναλτι Ι. Μασούρας, 40’ σουτ Βέλλιος, 44’ σουτ Ενσικουλού, 68’ σουτ Ούμπιδες)

Πέρσι
28.10.2018: Πανιώνιος – Ατρόμητος 2-2
(30’ σουτ Κόρμπος, 88’ σουτ Γ. Μασούρας – 35’ σουτ Κουλούρης, 90’ αυτογκόλ Μπανανά)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x