Γερμανία

Βλέπει Ντεπάι για αντί-Σάντσο η Ντόρτμουντ

Τον Μέμφις Ντεπάι βλέπει ως ιδανικό αντικαταστάτη του Τζέιντον Σάντσο η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Στα 120 εκ. ευρώ παραμένουν οι απαιτήσεις των Βεστφαλών για την παραχώρηση του 20χρονου Άγγλου εξτρέμ.

Στην περίπτωση του Μέμφις Ντεπάι έχει καταλήξει η Μπορούσια Ντόρτμουντ εφόσον προχωρήσει η πώληση του Τζέιντον Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η αποτυχία της Λιόν για είσοδο στο Champions League της νέας σεζόν έχει βάλει σε σκέψεις τον Ντεπάι για το μέλλον του στο σύλλογο, με τους Γάλλους να ζητάνε 45 εκ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Σύμφωνα με την Bild, ο Ολλανδός επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από τη Λιόν και αυτή του η επιθυμία μπορεί να παίξει το δικό της ρόλο στο «σίριαλ» της μεταγραφής του Σάντσο. Προς το παρόν οι Βεστφαλοί επιμένουν στο ποσό των 120 εκ. ευρώ για την πώληση του Σάντσο, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει φτάσει την πρότασή της στα 98 εκ. ευρώ. Ίσως το ενδεχόμενο της απόκτησης του Ντεπάι κάνει πιο διαλλακτικούς τους Γερμανούς για τη συνέχεια των διαπραγματεύσεων, με τη γερμανική ομάδα να επιθυμεί τη λήξη του συγκεκριμένου μεταγραφικού στόρι έως τις 10 Αυγούστου.

Τέλος, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ως εναλλακτική τον Κίνγκσλεϊ Κομάν της Μπάγερν Μονάχου σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις για τον Σάντσο «ναυαγήσουν».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Καρατσενίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x