Γερμανία

«Βλέπει» Παβλένκα για «δεύτερο» η Γιουβέντους

Δημοσίευμα της «Bild» θέλει τη Γιουβέντους να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Γίρι Παβλένκα από την Βέρντερ Βρέμης μέσα στο καλοκαίρ, για να τον χρίσει μπακ απ του Βόιτσλαβ Σέζνιι!

Με τις εντυπωσιακές φετινές του εμφανίσεις κάτω από τα γκολπόστ της Βέρντερ Βρέμης, ο Γίρι Παβλένκα έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών «μεγάλων» ομάδων από το εξωτερικό…

Μια εξ αυτών, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της «Bild», είναι και η Γιουβέντους! Με την «γηραιά κυρία» να έρχεται να προστεθεί στις Νάπολι, Λίβερπουλ και Φιορεντίνα, που ενδιαφέρθηκαν έντονα από πέρυσι το καλοκαίρι για τον Τσέχο τερματοφύλακα, ο οποίος εντάχθηκε στους «πράσινους» το 2017.

Η Βέρντερ πλήρωσε 3 εκατομμύρια ευρώ στην Σλάβια Πράγας για να τον αποκτήσει, ενώ ο Παβλένκα υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Η Γιουβέντους, μπορεί να έχει τρεις γκολκίπερ στο ρόστερ της, αλλά, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, με τον Ματία Περίν στην πόρτα της εξόδου… καλοβλέπει την περίπτωση του 27χρονου πορτιέρο!

«Ο Παβλένκα έκανε την πρώτη του πολύ καλή σεζόν μαζί μας και είναι λογικό να βρίσκεται στο επίκεντρο από άλλες ομάδες. Ξέρουμε για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους και ο Γίρι νιώθει πολύ καλά στη Βρέμη», σχολίασε επί του θέματος ο Φρανκ Μπάουμαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x