Stoiximan Super League

Βόκολος: «Αισθάνομαι περήφανος για αυτούς τους ποδοσφαιριστές»

Με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του Πανιωνίου μίλησε ο Λεωνίδας ς Βόκολος μετά το 1-0 των «κυανέρυθρων» στη Λαμία για τα πλέι άουτ της Super Ligue 1.

Ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών τόνισε πως πίστεψαν στους εαυτούς τους και έφτασαν στη νίκη, έδωσε το σύνθημα για τα επόμενα τέσσερα ματς στην προσπάθεια για παραμονή και στάθηκε στον τραυματισμό του Τσιλούλη.

Αναλυτικά:

«Σε αυτές τις περιπτώσεις τα λόγια περισσεύουν όταν έχεις απέναντι σου ποδοσφαιριστές σαν αυτούς οι οποίοι το πρώτο στοιχείο που έχουν είναι η κατάθεση ψυχής. Συγχαρητήρια σε αυτούς τους παίκτες που πίστεψαν στον εαυτό τους. Είμαι χαρούμενος που έχω αυτούς τους ποδοσφαιριστές».

Για τις συνθήκες και τη συνέχεια: «Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες για τους ποδοσφαιριστές, έχουμε άλλους τέσσερις "τελικούς". Από αύριο πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, να χαρούμε αυτή τη μεγάλη νίκη, να ‘κατεβάσουμε το κεφάλι’ και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Ξάνθη».

Για τον Τσιλούλη κι αν θα προλάβει την Ξάνθη: «Ο Τσιλούλης είχε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και θα ξέρουμε αύριο. Θα προετοιμαστούμε είτε με τον Τσιλούλη, είτε χωρίς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι κι όλοι να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x