Γερμανία

Θέλει τον Χάουγκε η Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ ενδιαφέρεται για τον εξτρέμ της Μίλαν, Πέτερ Χάουγκε, το όνομα του οποίου είχε... παίξει και στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Την περίπτωση του Πέτερ Χάουγκε εξετάζει η Βόλφσμπουργκ! Ο 21χρονος Νορβηγός εξτρέμ αναζητά μια ομάδα που θα παίρνει περισσότερες ευκαιρίες και θα λογίζεται ως βασικός, με τους «λύκους» να μπορούν να του το προσφέρουν αυτό.

Η Μίλαν, βέβαια, συζητά μόνο την πώλησή του και όχι τον δανεισμό του, γι' αυτό άλλωστε είχε βάλει... φρένο στον Ολυμπιακό όταν είχε ενδιαφερθεί. Οι «ροσονέρι» αναμένεται να ζητήσουν ένα ποσό ανάμεσα στα 15 με 20 εκατ. ευρώ για τον Χάουγκε, τον οποίο είχαν αποκτήσει την περασμένη σεζόν με 5 εκατ. ευρώ από την Μπόντο Γκλιμτ.

Οι Ιταλοί προχωράνε παρακάτω την υπόθεση της μεταγραφής του στην Βόλφσμπουργκ, λέγοντας πως ο ατζέντης του βρίσκεται ήδη στη Γερμανία και συναντήθηκε με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει σε δημοσίευμά του το «calciomercato» για τον Χάουγκε ενδιαφέρονται και οι Λεβερκούζεν, Ουντινέζε και Γουότφορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x