Stoiximan Super League

Οι αριθμοί του Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα

Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για το παιχνίδι Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα παρουσιάζει η Σούπερ Λίγκα στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Χρήσιμες πληροφορίες ενόψει του αγώνα Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα της Super League.

Αναλυτικά το κείμενο από το επίσημο σάιτ της διοργανώτριας αρχής

Με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι επιστρέφει το πρωτάθλημα Super League Interwetten στη δράση. Ο Βόλος επιδιώκει την πρώτη του νίκη εντός έδρας, αν και έχει κάνει ήδη δύο εκτός έδρας. Απέναντί του ωστόσο είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, μια ομάδα, που έχει ως τώρα δύο ισοπαλίες, με Άρη και Ολυμπιακό.

Ο Βόλος
Η δεύτερη σεζόν του Βόλου στη μεγάλη κατηγορία, βρήκε την ομάδα να κάνει κατά τι χειρότερο ξεκίνημα από το περσινό. Πέρσι είχε τρεις νίκες και μια ήττα, τώρα έχει δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Ωστόσο η συνέχεια πέρσι δεν ήταν το ίδιο καλή, κάτι που σημαίνει ότι φέτος θέλει να αποκτήσει μια σταθερότητα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι έχει κερδίσει δύο παιχνίδια εκτός έδρας και έχει έξι βαθμούς από τα ταξίδια του, ενώ έχει μόλις ένα βαθμό εντός έδρας! Βέβαια έχει παίξει με Άρη και ΠΑΟΚ.

Δεν έχει τώρα νίκη στα τέσσερα τελευταία της έδρας του, επεκτείνοντας και πέρσι, μετά το 1-0 επί της Ξάνθης στις 13 Ιουνίου. Ωστόσο αυτή είναι η μοναδική νίκη του στα επτά τελευταία, ενώ έχει μόλις δύο νίκες στα 11 που έχει παίξει στην έδρα του μέσα στο 2020.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει παίξει ως τώρα δύο αγώνες και στους δύο κατάφερε να σταματήσει το απόλυτο νικών των δύο αντιπάλων του! Πήρε ισοπαλία από τον Άρη, που μετρούσε δύο νίκες, ενώ έφερε ισοπαλία και με τον Ολυμπιακό, που επίσης μέχρι να παίξουν είχε δύο νίκες.

Έχει πετύχει τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να δεχτεί, ενώ δεν έχει σκοράρει στο δεύτερο και έχει παθητικό τρία γκολ.

Επεκτείνοντας πέρσι, στη Super League 2, έχει προηγηθεί στα εννέα τελευταία παιχνίδια του στο ημίχρονο. Με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο του ο ΠΑΣ έχει βρεθεί μόνο μια φορά πίσω στο σκορ στο ημίχρονο σε 27 αγώνες! Τον περασμένο Νοέμβριο εντός έδρας με τον Εργοτέλη. Από τότε έχει προηγηθεί σε 16 αγώνες στο ημίχρονο, ενώ ήταν ισόπαλος σε έξι!

Μεταξύ τους
Οι δύο ομάδες συναντιούνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει συναντηθεί μόλις δύο φορές με ομάδα της πόλης στη μεγάλη κατηγορία. Το 1974-75 με τον Ολυμπιακό Βόλου και ο καθένας κέρδισε το παιχνίδι της έδρας του. Και το 2014-15 με τη Νίκη Βόλου και ο ΠΑΣ κέρδισε και τα δύο παιχνίδια, το εκτός με μηδενισμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x