Stoiximan Super League

Βοσνιάδης: «Μας ξάφνιασε η ισοφάριση του Ολυμπιακού»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η γρήγορη ισοφάριση του Ολυμπιακού έπαιξε σημαντικό ρόλο στη νίκη του υποστήριξε ο Αλέκος Βοσνιάδης στον ΣΠΟΡ FM.

«Μας μπέρδεψε», ανέφερε ο προπονητής της Κέρκυρας ο οποίος παραδέχθηκε ότι χθες ήταν η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας αλλά έμεινε χωρίς αποτέλεσμα.

«Πιστεύω ναι ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση, αλλά η ουσία είναι ότι δεν πήραμε τίποτα από την εμφάνιση αυτή. Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και εάν είσαι μια ομάδα παθητική τότε θα έχεις πρόβλημα σίγουρα μαζί του. Κοιτάξαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στο παιχνίδι του. Το άσχημο είναι ότι δεν αντιδράσαμε σωστά, στο πρώτο 15λεπτο του β’ ημιχρόνο όταν δεχθήκαμε το γκολ. Μπερδευτήκαμε τότε», ανέφερε και συνέχισε:

«Περιμέναμε ότι θα περάσει και δεύτερος επιθετικός. Προσπαθήσαμε να μπούμε και πάλι στο παιχνίδι αλλά δυστυχώς όταν χάνεις τέτοιες ευκαιρίες, σε τόσο εύκολες φάσεις είναι λογικό να χάσεις».

Ο Αλέκος Βοσνιάδης σχολίασε για την επιθετική λογική της ομάδας του: «Δεν σου φτάνουν τα Χ. Το γκρουπ των ομάδων που είναι κάτω στη βαθμολογία έχει τόσους βαθμούς που διαπιστώνεις ότι δεν χρειάζονται οι ισοπαλίες. Δεν χρειάζονται οι ισοπαλίες και οι καλές εμφανίσεις αλλά οι νίκες για να μείνεις. Εμείς έχουμε στόχο να βρούμε νίκες. Κάνουμε φάσεις αλλά στην εκτέλεση δείχνουμε να έχουμε πρόβλημα».

Τέλος τόνισε για το τρέχον πρωτάθλημα: «Δεν υπάρχει φαβορί. Αυτό που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια δεν το έχουμε φέτος. Θα πάμε μέχρι το τέλος έτσι πιστεύω. Είναι κάτι πολύ ωραίο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν βρούμε τρόπο να ανεβάσουμε και την ποιότητά του θα είναι ακόμη καλύτερο», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x