Stoiximan Super League

Βοσνιάδης: «Σπουδαίος βαθμός, κατάθεση ψυχής από τα παιδιά»

Απόλυτα ικανοποιημένος με τον βαθμό που πήραν οι παίκτες από το ματς με την Λαμία έμεινε ο τεχνικός της Κέρκυρας, Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος μίλησε με άκρως εγκωμιαστικά λόγια για τους παίκτες του.

Ευχαριστημένος (και πώς να μην είναι) παρουσιάστηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης στις δηλώσεις που έκανε για το ματς της Κέρκυρας με τη Λαμία.

Οι «Φαίακες» αγωνίστηκαν με εννέα παίκτες για ένα ημίχρονο και κατάφεραν να πάρουν ισοπαλία από το ματς με τους Φθιωτούς.

«Είναι ένας τεράστιος βαθμός για εμάς, σε ένα παιχνίδι που προσπαθήσαμε να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλο και το πετύχαμε. Ηλέξγχαμε το ρυθμό, με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Ήρθαν δύο φάσεις στο τέλος, τις προσπερνάμε και πάμε παρακάτω.

Άλλαξαν τελείως τα δεδομένα του παιχνιδιού, παίξαμε με δύο παίκτες λιγότερους για να διασφαλίσουμε ο,τι είχαμε πετύχει μέχρι εκείνο το χρονικό διάστημα. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής και δεν ξέφυγαν από το πλάνο. Πήραμε έναν σπουδαίο βαθμό και μας μένει η πίκρα για το γεγονός ότι οι αποφάσεις στο ημίχρονο, μας άλλαξαν το σχέδιο. Συγχαρητήρια στα παιδιά, πάμε παρακάτω
», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x