Stoiximan Super League

Βράνιες: «Ήταν… τρέλα το πρωτάθλημα»

Ενθουσιασμένος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και αποφασισμένος να πανηγυρίσει και το νταμπλ μαζί της εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στη Βοσνία ο Όγκνιεν Βράνιες.

Τα συναισθήματά του με την κατάκτηση του τίτλου με την ΑΕΚ περιέγραψε ο Όγκνιεν Βράνιες.

Μιλώντας στη βοσνιακή εφημερίδα «Dnevni Avaz», ο αμυντικός της «Ένωσης» χαρακτήρισε τρέλα τα όσα ακολούθησαν στο ΟΑΚΑ στο ματς-φιέστα με τον Λεβαδειακό.

Αφού δήλωσε αποφασισμένος λοιπόν να πανηγυρίσει και το νταμπλ, απέφυγε ν’ απαντήσει για το μέλλον του στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βράνιες

Για όσα έγιναν στο ματς με τον Λεβαδειακό: «Ήταν τρομερά. Το ταμπεραμέντο των οπαδών μας είναι πολύ γνωστό, οπότε δεν χρειάζεται να πω πολλά, όμως ήταν μια νύχτα για να τη θυμάσαι για πολύ καιρό. Το παιχνίδι ήταν καταπληκτικό, γιατί στις εξέδρες ήταν περισσότερος κόσμος και από τον Νοέμβριο, όταν είχε έρθει η Μίλαν. Απλά περίμεναν τη νίκη και έγινε η έκρηξη. Μετά το παιχνίδι ήταν μια τρέλα, πανηγυρίσαμε μαζί με τον κόσμο που έκανε μια φιέστα πρωταθλήματος».

Για το γεγονός ότι είναι το πρώτο του πρωτάθλημα: «Το συναίσθημα είναι απίστευτο. Η αλήθεια είναι ότι η σεζόν κύλησε ασυνήθιστα και οι αντίπαλοί μας τιμωρήθηκαν για σοβαρά περιστατικά, όμως και πάλι δεν ήταν εύκολο. Αλλά αξίζαμε να πάρουμε τον τίτλο. Είμαι περήφανος για αυτόν τον τίτλο, γιατί ήμουν κομμάτι αυτής της προσπάθειας».

Για το ενδιαφέρον της «Άντερλεχτ και αν θα μείνει στην ΑΕΚ: «Τώρα έχουμε μπροστά μας τον τελικό του Κυπέλλου για να πάρουμε το νταμπλ και μετά θα δούμε. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσω γι' αυτό. Η αλήθεια είναι ότι θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να παλέψουμε για τους ομίλους. Αν θα μείνω ή όχι είναι δύσκολο να το πω. Τώρα το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε αυτόν τον τίτλο και μετά θα δούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x