Stoiximan Super League

Βράνιες: «Στα 21 ήταν να πάω στη Μαν. Γιουν. - Δεν υπήρχε επιθετικός στην Ευρώπη που να με περνούσε»

Σε μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία της καριέρας του αναφέρθηκε (μιλώντας με τη γνωστή αυτοπεποίθηση που τον χαρακτηρίζει και στο παιχνίδι του) ο Όγκνιεν Βράνιες.

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον -αλλά και μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία του παρελθόντος- μίλησε ο Όγκνιεν Βράνιες.

Σε συζήτηση στο instagram με τη Σέρβα δημοσιογράφο, Λιλιάνα Στάνισιτς, ο Βόσνιος ρωτήθηκε για τα σχέδια του μετά τη λήξη του δανεισμού στην ΑΕΚ.

«Επιστρέφω στην Άντερλεχτ το καλοκαίρι. Θα δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια», απάντησε, ενώ το ίδιο λακωνικά τοποθετήθηκε και για την εθνική Βοσνίας: «Λόγω όλων όσων συνέβησαν, η καριέρα μου στην εθνική ομάδα τελείωσε».

Πιο αποκαλυπτικός ωστόσο ήταν για τα προηγούμενα χρόνια της καριέρας του, αποκαλύπτοντας ότι θα μπορούσε να έχει αγωνιστεί σε πολύ ψηλότερο επίπεδο και μιλώντας με τη γνωστή του αυτοπεποίθηση:

«Είχα συμβόλαιο για δύο χρόνια στην Κράσνονταρ. Μου πρόσφεραν ένα νέο, μεγαλύτερο συμβόλαιο για άλλα 3,5 χρόνια. Είχα ένα πρόβλημα για τον διευθυντή εκείνη την εποχή, ο οποίος ταξίδεψε 200 χιλιόμετρα από το Ροστόφ για να έρθει στις διαπραγματεύσεις. Είχα νευριάσει, σηκώθηκα νευριασμένος και έσπασα το συμβόλαιο μου. Έτσι, έφυγα από το Κράσνονταρ.

Όταν ήμουν 21 είχα την ευκαιρία να πάω στη Μάντσεστερ, αλλά δεν έγινε. Υποστηρίζω ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν υπήρχε στην Ευρώπη επιθετικός, που μπορούσε να με περάσει»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x