Stoiximan Super League

Βρήκε αριστερό μπακ ο Παναθηναϊκός

Εντοπίστηκε ο εκλεκτός για τη θέση του αριστερού μπακ.

Στην απόφαση να αποκτήσουν αριστερό μπακ καταλήγουν στον Παναθηναϊκό. Μετά την αποχώρηση του Εμάνουελ Ινσούα, είχε εξεταστεί το ενδεχόμενο να στηριχτεί η ομάδα της νέας περιόδου στους Ηλία Χατζηθεοδωρίδη και Βασίλη Ζαγαρίτη, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα γίνει προσθήκη ενός πιο έμπειρου παίκτη και οι νεαροί θα έχουν συμπληρωματικό ρόλο.

Σύμφωνα με την Live Sport, ο Τσάβι Ρόκα έχει ήδη εντοπίσει τον στόχο του και μάλιστα τον γνωρίζει καλά και ο Ντάνι Πογιάτος. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από την Κ19 της Ρεάλ (όπου εργαζόταν ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού) και οι επαφές είναι προχωρημένες. Στόχος είναι η συγκεκριμένη μεταγραφή, αλλά και του κεντρικού χαφ να κλείσουν το συντομότερο δυνατό.

Στις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις δεν υπάρχει κάποια χειροπιαστή εξέλιξη. Ο Μαουρίσιο Ίσλα φέρεται να προτιμά να παίξει στην Ευρώπη και όχι στην Μπόκα Τζούνιορς, ωστόσο οι απαιτήσεις του (κοντά στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως) και το ενδιαφέρον από Βαλένθια και Μπέτις καθιστούν δύσκολη την υπόθεσή του. Ο Λούκας Βιγιαφάνιες συνεχίζει τις επαφές με την Μαζατλάν, όμως ακόμη δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για να αποχωρήσει, είτε δανεικός είτε ως ελεύθερος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x