Γερμανία

Δανεικός στη Σάλκε ο Κένι

Κάτοικος Γκελζενκίρχεν θα είναι την επόμενη σεζόν ο Τζόντζο Κένι, με τη Σάλκε να προχωράει στην απόκτησή του με τη μορφή του δανεισμού από την Έβερτον μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Την απόκτηση του Τζόντζο Κένι από την Έβερτον, με τη μορφή του δανεισμού για τη σεζόν 2019-20, ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της Σάλκε.

Ο Άγγλος δεξιός οπισθοφύλακας ήταν συνήθως αναπληρωματικός στα «ζαχαρωτά», πίσω από τον Σίμους Κόλεμαν, ενώ στους «κένιγκσμπλαου» προορίζεται για βασικός.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να φέρουμε τον Κένι στη Σάλκε. Καλύψαμε τη θέση του δεξιού μπακ ανάλογα με τα θέλω μας. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον τεχνικό διευθυντή μας, Μίχαελ Ρέτσκε, το τμήμα σκάουτινγκ αλλά και τον προπονητή μας, Ντέιβιντ Βάγκνερ», ανέφερε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Σάλκε, Γιόχεν Σνάιντερ.

«Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα το να έρθω σε μια νέα χώρα και να δείξω τις ικανότητές μου σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Σάλκε. Είναι ένας σύλλογος με τρομερή ιστορία και φανταστικούς οπαδούς. Ανυπομονώ να ξεκινήσω», σχολίασε από την πλευρά του ο 22χρονος άσος.

Ο Κένι δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με την Έβερτον μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και θα επιτρέψει στην Αγγλία μόλις ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x