Stoiximan Super League

Δάρας: «Αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανε ο Παπαβασιλείου»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Χρήστου Δάρα στη Livesport για το διαζύγιο με τον Παπαβασιλείου.

Για αντιεπαγγελματισμό κατηγόρησε τον Νίκι Παπαβασιλείου ο Χρήστος Δάρας σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Livesport. Ο πρόεδρος του Πανιωνίου εξαπέλυσε επίθεση στον Κύπριο τεχνικό καθώς όπως υποστηρίζει δεν είχε ενημερώσει κανέναν για τις επαφές του με την αιγυπτιακή ομάδα ούτε για το ταξίδι του στην χώρα.

«Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει. Σ' αυτό το παιχνίδι παίζουμε τη χρονιά μας. Η κοινή γνώμη δεν είναι υπέρ του. Εάν ήθελε να αποχωρήσει, ας το έκανε πολύ πιο νωρίς, όταν είχε ατυχή αποτελέσματα. Αποχώρησε παραμονές ενός αγώνα που για μας είναι όλη η χρονιά. Άφησε μία ομάδα μέσω της οποίας αναδείχτηκε και τον έμαθε ο κόσμος. Ήταν άκομψο να έχει ήδη πάει στην Αίγυπτο και να μιλήσει με άλλη ομάδα. Δεν είχε ενημερώσει κανέναν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Πανιωνίου και συνέχισε απαντώντας στα παράπονα τα οποία εκφράζονται από την πλευρά του προπονητή ότι δεν του δόθηκε η δυνατότητα να κάνει μεταγραφές και να ενισχυθεί η ομάδα.

«Φθηνή δικαιολογία. Οκτώ σερί ήττες έκανε, τώρα το θυμήθηκε; Στη 17η ομάδα της Αιγύπτου θα έχει μεταγραφές; Ήρθες, σε έμαθε ο κόσμος, επαγγελματικά και μόνο δεν αποχωρείς λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι της χρονιάς. Όταν φύγει από την Αίγυπτο, οι πόρτες συνεργασίας με ομάδες της Superleague στενεύουν, γιατί ο κόσμος δεν ξεχνά. Άκομψο και αντιεπαγγελματικό», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x