Αγγλία

Γκουαρντιόλα: «Δε σέβομαι την Άρσεναλ τόσο πολύ εκτός γηπέδου»

Το σεβασμό του Πεπ Γκουαρδιόλα εντός γηπέδου αξίζουν όλοι οι αντίπαλοι, όπως και η Άρσεναλ, ωστόσο, απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα εκτός αγωνιστικού χώρου δε δείχνει το ίδιο δέος, όπως δήλωσε.

Δεν σέβεται το ίδιο την Άρσεναλ εντός και εκτός γηπέδου ο Πεπ Γκουαρδιόλα όπως σχολίασε τελευταία προκαλώντας νέο γύρο «κόντρας» με την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα.

«Οι αντίπαλοι αξίζουν πάντα το σεβασμό μου. Και η Άρσεναλ, έχω κάθε σεβασμό για αυτά που κάνουν εντός αγωνιστικού χώρου, όχι τόσο εκτός αυτού. Αλλά εντός ναι, πολύ», ήταν τα λόγια του Ισπανού προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι.

Η ήττα και ο αποκλεισμός από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας των «πολιτών» από την Άρσεναλ σε συνδυασμό με την κόντρα των δύο ομάδων που έχει ξεσπάσει με αφορμή τη δικαίωση της πρώτης από το CAS οδήγησε τον Πεπ Γκοαρδιόλα στο να δηλώσει πως το σεβασμό του εντός γηπέδου τον δείχνει σε όλους ακόμη και στην Άρσεναλ, όμως, δεν κάνει το ίδιο εκτός γηπέδου.

Το ζήτημα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα μεταξύ των δύο συλλόγων είναι μεγάλο, όπως φαίνεται, και το σχόλιο του 49χρονου Ισπανού τεχνικού έκανε μέσα σε λίγες ώρες το γύρο του διαδικτύου.



Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x