Stoiximan Super League

Δέλλας: «Δεν θα παίξω άλλο ποδόσφαιρο από αυτό που θέλω για να προστατέψω τον εαυτό μου»

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για το... φτωχό 1-0 υπέρ του Απόλλωνα, τη χρησιμοποίηση των νεαρών παιδιών αλλά και την φιλοσοφία του, την οποία δεν θα αλλάξει με οποιονδήποτε αντίπαλο και να παίζει.

Χαρούμενος για τη νίκη επί του Απόλλωνα παρότι ήρθε με... φτωχό σκορ εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας. Ωστόσο, ο τεχνικός του Παναιτωλικού αναφέρθηκε αρκετά στα περασμένα ματς κόντρα στους «μεγάλους» και τις βαριές ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, λέγοντας πως θα συνεχίζει να παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει αυτός ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Για εμάς σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε, παίζοντας με συγκεκριμένο τρόπο. Ήταν ένας ματς χωρίς σκοπιμότητα, ήμασταν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο και δικαιούμασταν τη νίκη και θα μπορούσαμε και με παραπάνω σκορ. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο και στους νέους παίκτες. Πρέπει να κλείσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τη χρονιά και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Βλέποντας τι συμβαίνει στην ουρά της βαθμολογίας, είναι σημαντικό ότι η ομάδα έχει εξασφαλίσει καιρό την κατηγορία. Παίξαμε για μεγάλο διάστημα καλό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα, χρησιμοποιώντας σε δεύτερο πλάνο νεαρά παιδιά για να έχει οφέλη η ομάδα του Παναιτωλικού. Θα πρέπει στα υπόλοιπα ματς να έχουμε καθαρό μυαλό και να κλείσουμε όσο καλύτερα γίνεται την χρονιά Εύχομαι στον ιστορικό Απόλλωνα να επιστρέψει γρήγορα στην κατηγορία», σημείωσε αρχικά.

Για το πώς μπορεί να δίνει κίνητρο σε ένα αδιάφορο ματς: «Δεν είναι δύσκολο όταν έχεις νεαρούς παίκτες. Από μόνοι τους βρίσκουν τα κίνητρα, δεν χρειάζονται προπονητές γι αυτό. Όταν παίζεις στην Σούπερ Λίγκα είναι κίνητρο. Πρέπει να κρατήσεις συγκεντρωμένη την ομάδα και ειδικά όταν προέρχεσαι από βαριές ήττες. Επιλογή δικιά μου ήταν να παίξουν ανοιχτά με τους μεγάλους, να αποκτήσουν εμπειρίες. Μόνο έτσι, όμως, τα παιδιά μπορούν να αντιληφθούν τις δυνατότητές τους. Ποτέ δεν μπαίνω στη λογική να προστατεύσω τον εαυτό μου και να παίξω διαφορετικό ποδόσφαιρο από αυτό που ζητάω».

Για το ότι ο Παναιτωλικος κέρδισε μόλις με 1-0: «Φτάσαμε πολλές φορές με στρωτό ποδόσφαιρο έξω από την περιοχή. Λανθασμένες επιλογές, βιασύνη δεν μας έδωσαν τη δυνατότητα να σκοράρουμε κι άλλο. Όσο περνάει η ώρα όταν είναι 1-0, οι παίκτες έχουν το αίσθημα της αυτοσυντήρησης. Η σημερινή18αδα ήταν από τις πλέον νεανικές όχι μόνο για εμάς αλλά και στην Σούπερ Λίγκα».

Για τον Αμαράλ: «Δεν έχει κάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x