Stoiximan Super League

Δεν αλλάζει τη «συνταγή» ο Φερέιρα

«Να πάμε, να νικήσουμε και να φύγουμε», το σύνθημα του Αμπέλ Φερέιρα για το αποψινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην έδρα του Παναιτωλικού.

Μονόδρομο αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η νίκη στο αποψινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας (19:30, ΕΡΤ Sports, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει τονίσει στους παίκτες του πως το παιχνίδι στο Αγρίνιο δεν θα είναι εύκολο για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος καλείται να πάρει τους τρεις βαθμούς με τους οποίους θα παραμείνει… συγκάτοικος με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη τη φετινή σεζόν, έχοντας εκτός από αγωνιστικά προβλήματα και τις αντιδράσεις των οπαδών τους. Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε ότι «δεν μας απασχολούν εμάς αυτά. Να πάμε, να νικήσουμε και να φύγουμε…».

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να ξεκινήσουν με τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια. Την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Μάτος, Κρέσπο, Ίνγκασον και Γιαννούλης.

Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Μίσιτς και ο Αουγκούστο, με τον Λημνιό και τον Μπίσεσβαρ στα δύο άκρα. Ο Πέλκας θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Σφιντέρσκι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Άκπομ, Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Εσίτι, Βαρέλα, Πασχαλάκης και Λάμπρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x