Stoiximan Super League

Δεν κάνει πίσω ο Κοντονής – Ανοιχτό (εκ νέου) το ενδεχόμενο για Grexit

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση, αν η ΕΠΟ δεν αποβάλει τα στελέχη της που εμπλέκονται στην «εγκληματική οργάνωση» και με κόστος το… Grexit, εμφανίζεται ο Σταύρος Κοντονής.

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Σταύρο Κοντονή να παρουσιάζεται αποφασισμένος να προχωρήσει στην κάθαρση του αθλήματος στη χώρα μας.

Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη του Βασίλη Βέργη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο υφυπουργός Αθλητισμού ενημέρωσε τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, για τους διαλόγους του Σάββα Θεοδωρίδη με τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη, στους οποίους ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάνει λόγο για «ταγμένους στην ΚΕΔ» και υποστηρίζει ότι έχει την σύμφωνη γνώμη του Βαγγέλη Μαρινάκη για να αναλάβει την ηγεσία της Επιτροπή Διαιτησίας.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες ο κ. Κουτσοκούμνης το πρώτο πράγμα που θέλησε να μάθει από τους ανθρώπους της ΕΠΟ όταν ήρθε στην Ελλάδα ήταν αν ο κ. Σωμαρακάκης παραμένει στην ΚΕΔ μετά απ’ όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Από την πλευρά του, ο κ. Κοντονής είναι ξεκάθαρος όσον αφορά τις προθέσεις του και σκοπεύει να προχωρήσει στην κάθαρση του ποδοσφαίρου με τη σύμφωνη γνώμη ή όχι της FIFA.

Μάλιστα, αν η Ομοσπονδία δεν σεβαστεί μέχρι τις 30 Ιουνίου την εναρμόνιση του Κώδικα Δεοντολογίας, ώστε να κληθούν και να αποπεμφθούν από το ποδόσφαιρο όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», τότε θα προχωρήσει ο ίδιος σε σχετική νομοθετική ρύθμιση, ακόμα και αν αυτό σημαίνει την έξοδο της χώρας από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x