Stoiximan Super League

Δεν προλαβαίνει ΟΦΗ ο Κόρχουτ, «πασπαρτού» ο Σάσα

Σε άλλο ένα παιχνίδι του Άρη ο Μίχαελ Ένινγκ θα προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή, αφού ο Κόρχουτ δύσκολα θα προλάβει το «ντέρμπι» στο Ηράκλειο.

Στην τελική ευθεία μπαίνει σιγά-σιγά η προετοιμασία του Άρη για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στην πρεμιέρα του β’ γύρου της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας.

Ενόψει άλλης μίας αναμέτρησης για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Μίχαελ Ένινγκ καλείται να προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή στο αρχικό σχήμα, αφού ο Μιχάι Κόρχουτ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Ο Ούγγρος αμυντικός ακολουθεί πρόγραμμα θεραπεία, αφού υποφέρει από ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο, υπάρχουν φόβοι για… μετατροπή της διάτασης σε θλάση.

Για αυτό το λόγο τη θέση του Κόρχουτ στο αριστερό άκρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Λούκας Σάσα, με τον Αμπού Μπα να επανέρχεται στο κέντρο της μεσαίας γραμμής δίπλα στον Ματίγια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γερμανός τεχνικός υπολογίζει εκ νέου τον Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και θα πάρει τη θέση του Ντιγκινί, με τους Φετφατζίδη, Γκάμα και Λάρσον να είναι από πίσω του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x