Αρνητικός στο ενδεχόμενο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ παρουσιάζεται ο Αντρέ Σιμόες, όπως γράφει σήμερα η Live Sport.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρά την αισιοδοξία που υπάρχει στην «Ένωση» για το θέμα του Πορτογάλου μέσου, εκείνος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Η τελευταία πρόταση των «κιτρινόμαυρων» για τριετές συμβόλαιο ήταν με κλιμακωτές αποδοχές που ξεκινούσαν από τις 400.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτό το ποσό τα μπόνους επίτευξης στόχων. Δηλαδή, συνολικά η ΑΕΚ προσφέρει στον Σιμόες ένα ποσό που ξεπερνάει το 1,3 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Σιμόες κλήθηκε να μιλήσει επί του θέματος. «Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν κάποιες προτάσεις που έφτασαν στα χέρια μας το προηγούμενο διάστημα, αλλά τις απορρίψαμε με τον Αντρέ γιατί δεν μας ικανοποιούσαν. Ποτέ δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων, αλλά και πρότζεκτ. Παρότι έχουμε το δικαίωμα να συμφωνήσουμε με άλλη ομάδα, πρέπει να ξεκαθαρίσω πως δεν έχει δώσει χέρια με κανένα άλλο κλαμπ.

Τις επόμενες μέρες έχω κάποια ραντεβού στα οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά. Η ΑΕΚ ξέρει ποια είναι η θέση μας. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τη διοίκηση, αλλά το επόμενο συμβόλαιο θα είναι το πιο σημαντικό της καριέρας του Αντρέ. Είναι λοιπόν νορμάλ και κατανοητό εάν θέλει τους καλύτερους όρους για τον ίδιο και την οικογένειά του
», δήλωσε ο Κιμ Ριμπέιρο στη Live Sport.

TAGS: A.E.K.