Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Βασικός ο Χουάνκαρ, παίζει του Χατζηγιοβάνη, δύσκολο για χαφ»

Την προετοιμασία του για το ματς με την ΑΕΛ συνεχίζει ο Παναθηναϊκός, με τον Λούκας Βιγιαφάνες να... τρέχει για την επόμενη αγωνιστική με τον Άρη. Ποιες οι επιλογές για την ενδεκάδα.

Τα πλάνα του Ντάνι Πογιάτος για την ενδεκάδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα την ερχόμενη Δευτέρα ανέλυσε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM ο Διονύσης Δεσύλλας.

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού υποστήριξε αρχικά πως ο Ντάνι Πογιάτος δουλεύει αρκετά στην επιθετική τακτική και στο επιθετικό transition, ενώ δουλεύει και στην αργή ανάπτυξη της μπάλας.

Σε επίπεδο ενδεκάδας, πιθανότατα θα υπάρξουν δύο-τρεις αλλαγές. Η χρησιμοποίηση του Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο της άμυνας θεωρείται δεδομένη, ο Μπουζούκης επανέρχεται στον άξονα και θέση βασικού στα... φτερά αντί του Σαβιέρ διεκδικεί ο Χατζηγιοβάνης.

Παράλληλα, ο Λούκας Βιγιαφάνες θα είναι έτοιμος πιθανότατα για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Άρη. Στα μεταγραφικά, τέλος, ο Αντονίτο θα βρεθεί σήμερα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους πράσινους, ενώ είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν τελικά στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση ενός χαφ.



Κλιματιστικά SENDO. ένα κλίμα μπροστά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x