Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Δεν είχε βοήθεια από τον πάγκο ο Παναθηναϊκός, δεν χάθηκε με το Χ»

Ο Διονύσης Δεσύλλας εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την εικόνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και το… σκεπτικό του Μπόλονι που φέρει ευθύνες για το 1-1.

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ και τις καθυστερημένες αλλαγές του Λάζλο Μπόλονι μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Δεν χάνεται κανείς, σε επίπεδο αποτελέσματος. Ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε η ΑΕΚ. Πήγε πάλι στην ίδια συνταγή, να αμυνθώ, να περιμένω στο μισό γήπεδο, παίζοντας άμεσο ποδόσφαιρο και αν μου βγει, βγήκε. Δεν είχε βοήθεια από τον πάγκο στο θέμα των αλλαγών και επειδή παίζοντας άμυνα, κάποια στιγμή θα το πληρώσεις. Αυτό είναι το στυλ του Μπόλονι, έχει την άποψη ότι το ρόστερ του μπορεί να παίξει αυτό το ποδόσφαιρο. Καθυστερεί γενικά με τις αλλαγές», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται στα μετόπισθεν των «πράσινων» από τον κόουτς Συλαϊδόπουλο ειδικά στα «στημένα».

Τέλος ο Δεσύλλας σημείωσε ότι Σένκεφελντ και Σανκαρέ επιστρέφουν για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Μολό θα εκτίσει την ποινή του στο ματς πρωταθήματος.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x