Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός, είναι ό,τι το καλύτερο να έρθει στο ντέρμπι»

Στην ανάγκη του Παναθηναϊκού για νίκη επί της ΑΕΚ -τονίζοντας ότι δεν καταστρέφεται με ήττα- αναφέρθηκε ο Δ. Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, ενώ μετέφερε τις σκέψεις του Μπόλονι για την 11άδα.

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω της εκπομπής «Οι Ρεπόρτερ» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην αντίδραση που θέλει να βγάλει ο Παναθηναϊκός κόντρα (28/2, 19:30) στην ΑΕΚ, έπειτα από την απώλεια στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

«Το θέλει πολύ, ψάχνει αντίδραση. Ξέρουμε ότι είναι ό,τι καλύτερο να έρθει σε ένα ντέρμπι», σχολίασε ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού».

«Αν μια ομάδα χάσει στο ντέρμπι, δεν καταστρέφεται. Δεν θα καταστραφεί κι ο Παναθηναϊκός. Θα έχει χάσει ένα σημαντικό έδαφος», πρόσθεσε.

Παράλληλα, μίλησε για τις σκέψεις του Λάζλο Μπόλονι, βάζοντας την υποσημείωση ότι αρκετές φορές ο Ρουμάνος τεχνικός επιφυλάσσει εκπλήξεις.



Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, ο Βέλεθ είναι σίγουρος στο κέντρο της άμυνας και θα έχει στο πλευρό του τον Σένκεφελντ αν ανατρέψει τα δεδομένα και τεθεί στη διάθεση του Μπόλονι, αλλιώς τον Πούγγουρα, ενώ Μολό και Χουάνκαρ θα είναι τα πλάγια μπακ. Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος θα είναι οι δύο εκ των τριών στο κέντρο και θα «κουμπώσει» ένας εκ των Νιάς και Βιγιαφάνιες. Ενγκμπακοτό και Ιωαννίδης θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι, ενώ Καμπετσής και Αϊτόρ «παίζουν» για το ένα «φτερό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κρίνεται του Σένκεφελντ για το ντέρμπι
Μπόλονι: «Πολεμάμε με όλες μας τις δυνάμεις για να βγει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη»
Παναθηναϊκός: Αυτούς δοκίμασε ο Μπόλονι ενόψει ΑΕΚ
Δεσύλλας: «Ψάχνει να βγάλει αντίδραση ο Παναθηναϊκός, παίζεται μια θέση στα χαφ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x